Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma promou el talent rubinenc a través d’un nou projecte de dinamització del mercat laboral ‘Noves estratègies ocupacionals en el context socioeconòmic actual com a conseqüència de la COVID-19’ preveu l’orientació i l’acompanyament a la inserció de trenta persones amb formació professionalitzadora https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí Forma promou el talent rubinenc a través d’un nou projecte de dinamització del mercat laboral

‘Noves estratègies ocupacionals en el context socioeconòmic actual com a conseqüència de la COVID-19’ preveu l’orientació i l’acompanyament a la inserció de trenta persones amb formació professionalitzadora

Rubí Forma promou el talent rubinenc a través d’un nou projecte de dinamització del mercat laboral.

Noves estratègies ocupacionals en el context socioeconòmic actual com a conseqüència de la COVID-19 és un programa subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc dels projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local del Catàleg de serveis 2021-2023. L’objectiu d’aquest programa és atraure, retenir i gestionar el talent de persones amb formació professionalitzadora de la ciutat que no arriben a adreçar-se a Rubí Forma ni a altres serveis municipals i que, per tant, poden quedar fora dels programes que es desenvolupen a nivell local en polítiques actives d’ocupació. La iniciativa té com a missió afavorir el talent de les persones joves i adultes amb formació qualificada per tal que el puguin posar en pràctica a les empreses del territori i quedin vinculades al municipi. Aixó, es preveu l’orientació i l’acompanyament a la inserció de trenta persones del col·lectiu de persones qualificades amb formació professionalitzadora fins al mes de setembre.

Per ser participant del programa cal viure a Rubí, tenir entre 16 i 60 anys, estar en situació d’atur o precarietat laboral, disposar d’una formació professionalitzadora de cicle formatiu de grau mitjà o superior o estudis universitaris. Es prioritzarà el col·lectiu de dones amb formació en sectors masculinitzats.

Cadascuna de les persones que participin en aquest programa rebrà accions d’orientació, tutorització i disseny d’itineraris professionals per a la millora de l’ocupabilitat; cursarà una acció formativa per a la millora de competències i accions d’intermediació i acompanyament a la inserció laboral i d’aproximació als recursos públics del municipi.

Les persones interessades poden inscriure’s a través del web de Rubí Forma.

Objectius de Desenvolupament sostenible