Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a persones en actiu Les classes comencen a l’octubre en horari de tarda i no representen cap cost per a l’alumnat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a persones en actiu

Les classes comencen a l’octubre en horari de tarda i no representen cap cost per a l’alumnat

Els cursos tenen lloc a l’edfici Rubí Forma (foto: Localpres).
Els cursos tenen lloc a l’edfici Rubí Forma (foto: Localpres)

Rubí Forma reprèn l’oferta de formació continua adreçada a persones en actiu que ofereix a través d’un conveni amb la patronal CECOT des de l’octubre de l’any passat. CECOT Formació treballa per apropar a les empreses i a les seves plantilles la formació que necessiten per fer front als canvis tecnològics, econòmics i socials que es produeixen en la nova societat del coneixement i, des de fa un any, part de la seva oferta formativa es pot cursar a Rubí tal com ja passava a Terrassa o Granollers. D’aquesta manera, Rubí Forma incorporava la formació continua als seus serveis per promoure la formació de els persones ocupades de Rubí i rodalies i millorar la competitivitat de les empreses.

Els cursos que es posaran en marxa el mes d’octubre són:

Per facilitar l’assistència, les classes es faran en horari de tarda i estan subvencionades per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball. Les places són limitades i en grups reduïts. Per participar cal ser treballador per compte d’altra i afiliat a la Seguretat Social. Per a  més informació podeu trucar a Rubí Forma, 93 581 39 00 (ext. 190) de 9 a 14 h els dies feiners.