Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma incorpora oferta formativa per a persones en actiu a través d’un conveni de col·laboració amb CECOT L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha signat aquest dimarts un acord per portar a Rubí part dels cursos per a treballadors que ofereix la patronal catalana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí Forma incorpora oferta formativa per a persones en actiu a través d’un conveni de col·laboració amb CECOT

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha signat aquest dimarts un acord per portar a Rubí part dels cursos per a treballadors que ofereix la patronal catalana

L’alcaldessa en el moment de signar el conveni amb CECOT.
L’alcaldessa en el moment de signar el conveni amb CECOT

El Rubí Forma ja ofereix formació continua per a persones en actiu i avança en l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat de la ciutadania rubinenca a través d’una millora de la seva formació. Rubí Forma, que té la voluntat de ser un centre de referència integral de la formació al llarg de la vida, porta a Rubí part dels cursos de CECOT Formació per a persones en actiu a través d’un conveni de col·laboració que l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el president de CECOT, Antoni Abad, han signat aquest dimarts. CECOT Formació treballa per apropar a les empreses i a les seves plantilles la formació que necessiten per fer front als canvis tecnològics, econòmics i socials que es produeixen en la nova societat del coneixement i, a partir d’ara, part de la seva oferta formativa es podrà cursar a Rubí tal com ja passa a ciutats com Terrassa o Granollers. “El compromís del govern amb la formació pel treball passa per una oferta formativa de qualitat propera a la ciutadania”, ha dit l’alcaldessa. “Amb aquest conveni, augmentem les eines que donem als treballadors i treballadores d’una ciutat com Rubí, orgullosa de ser industrial, i fem un pas més en la proposta Rubí Forma que ja és excel·lent”, ha conclòs. El president de CECOT, Antoni Abad, ha celebrat l’inici de la col·laboració amb el consistori rubinenc, una cooperació, ha dit, “que ens il·lusiona i esperem que reverteixi en la millora de la competitivitat de les empreses”. “Les empreses sabem que allò que ens diferencia les unes de les altres són les persones que les formem. Les persones són determinants i és per això que la formació és tan transcendent”, ha exposat.

Inicialment, aquesta col·laboració es concretarà amb la realització d’una formació mensual a Rubí Forma. Les properes formacions emmarcades en la col·laboració amb CECOT són: L’eina del business intelligence (10 hores) que tindrà lloc els dies 23 i 30 de novembre de 9-14h i L’impacte visual: presentacions atractives en Power Point (6 hores) el dia 5 de desembre de 9-15 h. Totes dues formacions tindran lloc a l’edifici Rubí Forma i les inscripcions es poden formalitzar a través de www.cecotformacio.org.

A més de la formació continua per a persones en actiu, el Rubí Forma també treballa la formació ocupacional que s’ha reforçat amb la incorporació de certificacions de professionalitat i la formació professional que s’ha impulsat amb la reactivació del Consell de la Formació Professional.