Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma busca 16 joves pel programa Fem Ocupació per a Joves L’any passat tots els participants al programa van trobar feina https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Forma busca 16 joves pel programa Fem Ocupació per a Joves

L’any passat tots els participants al programa van trobar feina

Les persones interessades es poden adreçar a Rubí Forma (foto: Localpres).
Les persones interessades es poden adreçar a Rubí Forma (foto: Localpres)

Fem Ocupació per a Joves (FOJ) és un programa de formació i inserció laboral que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix a Rubí a través de Rubí Forma. El FOJ treballa per la inserció laboral de persones de 18 a 29 anys amb estudis secundaris que es trobin cercant feina. A través d’aquesta iniciativa, els participants opten a una formació específica que respon a les necessitats de mà d’obra de les empreses vinculades al projecte. El Servei d’Ocupació de Catalunya, en la convocatòria 2017 ha atorgat a Rubí 30 places subvencionables, de les quals 14 ja s’han cobert.

L’any passat, les 29 persones que van participar al FOJ van trobar feina un cop completat el programa. Catorze a través de contractes indefinits, sis més amb un contracte d’un any, sis per mig any de contracte temporal i els tres restants no van finalitzar el contracte temporal.

El FOJ identifica els llocs de treball que les empreses necessiten cobrir, ajusta la formació  (d’entre 90 i 150 hores) dels joves participants a les necessitats de les vacants de les empreses i ajuda a tramitar la documentació per poder sol·licitar l’ajut econòmic a les empreses per poder fer la contractació. Les persones joves reben orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació. L’any passat, un 72% de les empreses contractants eren de Rubí  i la resta van ser de Castellbisball, Terrassa i Sant Cugat.

Les persones interessades es poden adreçar a l’edifici Rubí Forma o demanar informació a  .