Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, finalista als Premis Corresponsables La iniciativa ‘Gràcies, Rubí!’ optava al guardó en categoria d’administració pública https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, finalista als Premis Corresponsables

La iniciativa ‘Gràcies, Rubí!’ optava al guardó en categoria d’administració pública

La comunitat xinesa va fer una important donació (Foto: Ajuntament/Localpres).
La comunitat xinesa va fer una important donació (Foto: Ajuntament/Localpres)

La iniciativa ‘Gràcies, Rubí!' es va posar en marxa a l’inici de la pandèmia per donar resposta a les necessitats de la ciutadania i canalitzar la resposta solidària que la crisi sanitària va despertar entre veïns, veïnes i empreses del municipi.

Ara, aquesta acció ha estat finalista als premis que atorga la Fundación Responsables i que reconeix les bones pràctiques en Responsabilitat Social Empresarial (RSE), sostenibilitat i comunicació responsable a l’estat Espanyol i països del continent americà.

‘Gràcies, Rubí!’ va permetre distribuir guants, mascarets, gels hidroalcohòlics, entre d’altre material sanitari així com aparells electrònics entre les residències de gent gran, associacions veïnals i diversos col·lectius socials i professionals. En total, la proposta va repartir 16.947 mascaretes, 850 capells, 1.400 peücs, 130 ulleres i màscares, 12 aparells electrònics, 666 litres de gel, 9.190 guants i 336 bates gràcies a les donacions de material i econòmiques de rubinencs i rubinenques com també d’empreses ubicades al municipi.

La iniciativa rubinenca ha estat finalista als guardons en la categoria d’administració pública juntament amb la Mesa permanent d’ajuda social i solidaritat de la companyia Aguas de Murcia.