Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí fa un minut de silenci per les víctimes d’Alemanya i Turquia L’alcaldessa i representants dels grups municipals del ple s’han concentrat a la plaça Pere Aguilera en senyal de condol i suport a les víctimes i les seves famílies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí fa un minut de silenci per les víctimes d’Alemanya i Turquia

L’alcaldessa i representants dels grups municipals del ple s’han concentrat a la plaça Pere Aguilera en senyal de condol i suport a les víctimes i les seves famílies

El minut de silenci ha tingut lloc a les 12 h.
El minut de silenci ha tingut lloc a les 12 h

L’Ajuntament de Rubí ha mostrat públicament el seu rebuig als fets d’aquest dilluns a Berlín i Turquia a través d’un minut de silenci a les portes del consistori. Amb aquesta concentració, equip de govern i grups municipals han recordat les víctimes mortals i expressat el seu suport a les famílies.

La corporació local se suma amb aquest minut de silenci a la convocatòria de les entitats municipalistes, la Federació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis de Catalunya, per rebutjar els fets de  Berlín i Turquia que són, un cop més, un atac a la convivència, la cohesió social i la llibertat”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez.

A la capital d'Alemanya, un camió de grans dimensions es va encastar contra la multitud prop d'un mercat nadalenc. Va causar com a mínim 12 víctimes mortals i 45 ferits, segons ha informat la policia alemanya. La policia treballa amb la hipòtesi que es tracta d'un atac terrorista i que el vehicle va ser dirigit intencionadament contra la gent. El conductor va ser detingut a més d'un quilòmetre dels fets.

A Turquia, l'ambaixador rus ha mort després de ser tirotejat durant la inauguració d'una exposició al Centre d’Art Contemporani d’Ankara. La policia turca va abatre l’agressor.