Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí expressa el rebuig a la violència contra les dones La plantilla del Centre d’Atenció Primària Anton de Borja s’ha concentrat aquest dijous per condemnar l’assassinat masclista de dimecres a Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí expressa el rebuig a la violència contra les dones

La plantilla del Centre d’Atenció Primària Anton de Borja s’ha concentrat aquest dijous per condemnar l’assassinat masclista de dimecres a Terrassa

Un moment de la concentració d'aquest migdia (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un moment de la concentració d'aquest migdia (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els treballadors i treballadores del Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton de Borja s’han concentrat aquest dijous al migdia a les portes del centre rubinenc com a mostra de rebuig a l’assassinat de la metgessa del CAP Est de Terrassa a mans de la seva parella, que ha tingut lloc aquest dimecres.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, s’ha sumat a la concentració per fer evident la condemna de la ciutat davant aquests fets. Martínez ha dit: “estic consternada i emprenyada i em sento molt impotent. Vull fer evident la nostra condemna absoluta als assassinats per violència masclista”.

A la concentració hi han participat els treballadors i treballadores del centre, diversos membres de l’equip de govern així com rubinencs i rubinenques.

El Ple municipal d’aquest dijous a la tarda s’iniciarà amb un minut de silenci com es fa cada vegada que hi ha fets com aquests. Tots els regidors i regidores mostraran així la seva condemna per l’assassinat de dones.