Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí estrena fragància pròpia coincidint amb la COLOR Week Eurofragance ha elaborat una aroma que condensa l’essència de la identitat de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí estrena fragància pròpia coincidint amb la COLOR Week

Eurofragance ha elaborat una aroma que condensa l’essència de la identitat de la ciutat

Un moment de la roda de premsa  (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la roda de premsa (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i representants d’Eurofragance han presentat aquest dimecres la fragància de Rubí, una aroma que recull l’essència de la identitat de la ciutat i que s’ha donat a conèixer en el marc de la COLOR Week. “El fet d’haver pogut condensar tot el que representa la identitat de la ciutat en una aroma per mi és molt important”, ha dit Martínez.  L’alcaldessa ha recordat el caràcter industrial de la ciutat per agrair la feina d’Eurofragance: “Estem molt orgullosos del nostre teixit industrial i que el món econòmic s’impliqui tant amb la ciutat, tardarem molt a poder-vos-ho agrair. Aquesta fragància neix de la complicitat que tenim amb les empreses del municipi”. Martínez també ha recordat que Eurofragance va ser una de les empreses que van participar en la campanya Gràcies Rubí i, en un dels moments més durs de la pandèmia, va donar 1.000 envasos de gel hidroalcohòlic, en un moment en què aquest producte no es trobada tan fàcilment.

Joan Pere Jiménez Paredes, Regional Manager EAT&Chief Operations Officer d’Eurofragance, ha explicat que des del principi “vam trobar aquest projecte molt engrescador i molt creatiu. Després d’un any tan dur, projectes com aquest ens donen esperances per continuar, ens donen alegria i especialment per poder treballar sobre Rubí que sempre portem al cor”.

La fragància de Rubí recull l’essència del nom de la ciutat amb aroma de fruits vermells (magrana, gerds i móres), taronja i pruna que contrasten i donen profunditat a una base d’ambre gris i incorpora fusta amb tocs de canyella, clau, nou moscada i el cardamom.

Isabel Gil Trujillo és perfumista sènior d’Eurofragance. Rubinenca de naixement, actualment treballa a Singapur i des d’allà ha treballat el procés creatiu de l’aroma per aportar-hi els records i l’estima cap a la seva ciutat. “Volíem que hi hagués molta presència del vermell Rubí que tant em recorda la meva ciutat i s’hi ha incorporat espècies que per descriure la ciutat com un punt de trobada de persones que vénen d’Àsia, Àfrica i Amèrica”, ha exemplificat Gil.

La fragància amb tota l’essència de Rubí serà un obsequi institucional que es farà arribar a les botigues de nova implantació de la ciutat. El consistori estudia també, en una segona fase del projecte, les possibles vies de distribució de la fragància.