Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es prepara per obrir la programació de Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat La ciutadania està convidada a fer possible la màgia del Nadal aquest divendres a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí es prepara per obrir la programació de Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat

La ciutadania està convidada a fer possible la màgia del Nadal aquest divendres a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament

Moment de l'encesa de l'any passat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Moment de l'encesa de l'any passat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí ja és a punt per donar la benvinguda al Nadal. La programació d’activitats arrencarà aquest divendres a les 18.30 h amb la tradicional encesa de l’enllumenat de la ciutat des de la plaça de l’Ajuntament.

L’acte s’iniciarà amb l’espectacle lumínic i musical Tu també pots ser Melquíades, que es podrà veure en diverses sessions entre l’1 i el 30 de desembre. En ell, el Mag Rubisenc es disposa a preparar la ciutat per a l'arribada de les festes, despertant la gran màgia que habita a Rubí. L'alquimista demanarà als nens i nenes que siguin els seus ajudants i descobrirem que tothom pot ser Melquíades.

Després de l’espectacle, l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i una representació del Consell de la Infància de Rubí, s’encarregaran de prémer el botó que encén tots els llums de Nadal de la ciutat.

Des d’ara i fins passats Reis, Rubí s’omplirà amb més de 200 propostes, moltes d’elles adreçades al públic familiar. Aquesta programació tindrà com a fil conductor la figura de Melquíades i apel·larà a la capacitat que tenen tots els rubinencs i rubinenques, i especialment els infants, de fer possible la màgia del Nadal. Destaquen les novetats de la Casa dels Melquíades, l’espectacle diari de llum i música que tindrà lloc a l’Ajuntament; la Fàbrica dels Melquíades, l’espai familiar que s’obrirà al Celler; i el Campament Màgic, que ocuparà l’arborètum del Castell i permetrà l’accés lliure de tothom.

La programació de Nadal es pot consultar al web de Nadal: www.rubi.cat/nadal.