Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es dota d’una Taula de Seguretat i Comerç L’òrgan que s’ha reunit per primera vegada aquest dimarts aplega representants del consistori, dels cossos de seguretat i de les entitats de comerciants i restauradors locals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí es dota d’una Taula de Seguretat i Comerç

L’òrgan que s’ha reunit per primera vegada aquest dimarts aplega representants del consistori, dels cossos de seguretat i de les entitats de comerciants i restauradors locals

La Taula s’ha reunit per primera vegada a la Masia de Can Serra   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La Taula s’ha reunit per primera vegada a la Masia de Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Taula de Seguretat i Comerç és un espai per intercanviar informació sobre temes de seguretat que afecten el teixit comercial del municipi. L’òrgan, que es reunirà cada dues setmanes, aplega els serveis municipals de Comerç i Seguretat Ciutadana, representants de la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra i les associacions de comerciants locals. A la primera trobada hi ha assistit el regidor de Comerç i primer tinent d’alcaldia, Moisès Rodríguez Cantón; la regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva Martín; el cap de la Policia Local de Rubí i tres representants de Mossos d’Esquadra. Per part de les entitats de comerciants, la trobada ha comptat amb la presència de membres de Comerç Rubí, Autònoms de Rubí Fem Pinya, l’Associació de Bars i Restaurants de Rubí, el Mercat Municipal i el col·lectiu de comerciants pakistanesos.

La primera trobada del nou òrgan ha servit per acordar la creació d’un sistema de comunicació que integri tots i totes els membres de la Taula i permeti compartir informació útil en matèria de seguretat. Els cossos de seguretat s’han compromès també a depurar el sistema d’atenció telefònica i de cita prèvia per millorar la resposta a la ciutadania.

Els i les comerciants han demanat incrementar la presència policial a la ciutat. El consistori i els cossos de seguretat han traslladat als comerciants un informe de les actuacions en matèria de seguretat i s’han compromès a compartir amb el teixit comercial el resultat de les seves actuacions, sempre que sigui possible.