Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es bolca amb la proposta de confeccionar mascaretes L’Ajuntament de Rubí ha donat 200 metres de teixit per donar suport a la iniciativa de l’empresa rubinenca RobinHat per produir mascaretes gratuïtes per a personal sanitari https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí es bolca amb la proposta de confeccionar mascaretes

L’Ajuntament de Rubí ha donat 200 metres de teixit per donar suport a la iniciativa de l’empresa rubinenca RobinHat per produir mascaretes gratuïtes per a personal sanitari

El teixit cedit prové de la Font del Ferro (foto. Ajuntament de Rubí - Localpres).
El teixit cedit prové de la Font del Ferro (foto. Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha donat 200 metres de teixit a l’empresa RobinHat que s’ha ofert a produir mascaretes gratuïtes destinades al personal sanitari. El material és un excedent del teixit que va ser adquirit en el seu moment per elaborar el vestuari dels treballadors i treballadores de la Font del Ferro. El consistori se suma amb aquesta donació a la iniciativa solidària de l’empresa i a la resposta de molts rubinencs i rubinenques que a títol individual i en grup s’han decidit a cosir mascaretes des de casa seva.

"Ens trobem en una crisi sanitària sense precedents i la iniciativa de RobinHat i de la ciutadania que s’hi ha sumat, diu molt, un cop més, del tarannà solidari dels rubinencs i les rubinenques”, ha comentat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, aquest dimarts.

Amb aquesta cessió, l’Ajuntament vol animar la ciutadania a seguir amb l’exemple, i respondre a la crida que fa RobinHat per poder abastir hospitals i centres sanitaris, que aquests dies tenen una alta demanda de mascaretes.

RobinHat es dedica al disseny i fabricació de productes tèxtils per al sector sanitari i està especialitzada en la producció de barrets per a quiròfans. Va ser una de les empreses guardonades amb un Premi Cambra 2019 a la Iniciació a la Internacionalització per la seva iniciativa emprenedora i la seva capacitat creativa. RobinHat es va crear a Rubí l’any 2015 amb l’assessorament de l’Oficina de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Rubí: Xavier Garrido, CEO i cofundador de l’empresa, treballava per compte d'altri i va decidir crear el seu propi negoci.