Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, en alerta per risc de ventades L’Ajuntament ha activat el Pla de Protecció Civil per risc de vent i recomana suspendre les activitats a l’aire lliure ja que es preveuen ratxes de vent que poden arribar a 72 quilòmetres per hora https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, en alerta per risc de ventades

L’Ajuntament ha activat el Pla de Protecció Civil per risc de vent i recomana suspendre les activitats a l’aire lliure ja que es preveuen ratxes de vent que poden arribar a 72 quilòmetres per hora

Protecció Civil, en alerta mentre duri el temporal (Foto: Ajumament).
Protecció Civil, en alerta mentre duri el temporal (Foto: Ajumament)

El Pla de Protecció Civil municipal de Rubí per risc de ventada s’ha activat aquest migdia a les 14 h i estarà actiu mentre durin les condicions meteorològiques. Les previsions apunten a ratxes de vent que poden assolir els 72 quilòmetres per hora.

Per aquest motiu es recomana que a les llars s’assegurin portes, finestres i tendals així com els objectes no estàtics de façanes i balcons.

A l’exterior, cal estar alerta amb el mobiliari urbà, arbrat i resta d’elements que el vent pugui desequilibrar. De la mateixa manera, es recomana extremar la precaució amb la pràctica de l’esport a l’aire lliure. S’aconsella evitar els parcs, jardins i zones boscoses.

Tampoc és aconsellable l’ús del vehicle privat. En cas d’utilitzar-lo, cal extremar les precaucions sobretot en vies ràpides i informar-se de l’estat de la via abans d’agafar el vehicle.

L’Ajuntament recomana suspendre les activitats a l’aire lliure i recorda que el número de telèfon d’emergències és el 112.

Imatges relacionades

Previsió d'acumulació de pluja per al dimarts 21 de gener
Previsió d'acumulació de pluja per al dimarts 21 de gener
Previsió de vent per al dimarts 21 de gener
Previsió de vent per al dimarts 21 de gener