Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, en alerta per risc de nevada El Pla de Protecció Civil municipal per risc de nevada s’ha activat aquest dimecres al migdia arran de les previsions meteorològiques i seguint les indicacions emeses per la Generalitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, en alerta per risc de nevada

El Pla de Protecció Civil municipal per risc de nevada s’ha activat aquest dimecres al migdia arran de les previsions meteorològiques i seguint les indicacions emeses per la Generalitat

La previsio apunta la possibilitat de nevades entre aquesta nit i dijous al matí (Foto: Gencat.cat).
La previsio apunta la possibilitat de nevades entre aquesta nit i dijous al matí (Foto: Gencat.cat)

Les previsions meteorològiques apunten a la possibilitat de nevades a cotes baixes fins i tot a nivell de mar. Davant d’aquesta situació, des d’aquest dimecres al punt del migdia s’ha activat el Pla de Protecció Civil municipal i que estarà operatiu fins que finalitzin les condicions i previsions per les que s’ha activat.

Aquest pla afecta tots els serveis municipals així com serveis externs que estaran en disposició d'actuar. Així, Protecció Civil, Policia Local, Brigada, Parcs i Jardins i el voluntariat de Protecció Civil, entre d'altres, estan preparats per actuar immediatament si fos necessari. Tots aquests cossos estaran coordinats pel Comitè d'emergències municipal.

El pla recomana a les famílies que si durant la nit ha nevat amb intensitat o bé ho fa al matí, preferiblement, no portin els infants a l'escola.

A l'aplicació Rubí Ciutat trobaràs els consells de la Generalitat en cas de precipitacions en forma de neu. L’aplicació està disponible per descarregar gratuïtament des de les botigues Google Play ─per a sistemes Android─ i Apple Store ─per a sistemes iOS─.