Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa promou l’emprenedoria entre les dones El projecte "Impuls en femení" ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Empresa promou l’emprenedoria entre les dones

El projecte "Impuls en femení" ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades a la ciutat

Rubí Empresa promou l’emprenedoria entre les dones.

L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, posa en marxa el projecte Impuls en femení per fomentar l’emprenedoria entre les dones i donar suport a les empreses locals liderades per dones. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades i/o domiciliades a Rubí.

A través d’aquest programa d’assessorament empresarial també es promou la creació de sinergies entre dones emprenedores que puguin fomentar aliances i construir col·lectivament un hub d'emprenedoria femenina a Rubí. Les participants formaran part d’un grup de treball reduït i rebran formació a mida segons les necessitats concretes del seu projecte. El grup de treball les acompanyarà en la implementació de les eines i tècniques requerides per la seva proposta empresarial i podran compartir coneixements i donar visibilitat a la seva feina, entre d’altres.

Impuls en femení es desenvoluparà a partir del mes d’octubre a través de reunions setmanals dels grups de treball formats per quatre empresàries. El projecte té una durada de tres mesos i, en total, es realitzaran 12 sessions de treball.

Per poder participar en el programa, cal ser autònoma i tenir l’empresa donada d’alta a Rubí. Aquesta ha de tenir menys de deu persones treballadores i un volum anual de negoci inferior a 2 M€. L’empresa ha de tenir domicili social i la matriu o centre de decisió a Rubí.

Les dones interessades poden presentar la seva candidatura en línia al web municipal.

Objectius de Desenvolupament sostenible