Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Les persones interessades tenen a la seva disposició una sessió informativa en línia que tindrà lloc el proper 24 de març a les 9.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí Empresa posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat

Les persones interessades tenen a la seva disposició una sessió informativa en línia que tindrà lloc el proper 24 de març a les 9.30 h.

Rubí Empresa posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat.

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat, un servei d’assessorament empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí per millorar la seva activitat. Aquest any, les persones interessades en el projecte tenen a la seva disposició una sessió formativa en línia que tindrà lloc el proper 24 de març a les 9.30 h. Per assistir-hi cal formalitzar una inscripció prèvia a través del web municipal.

El Projecte de Millora de la Competitivitat (PMC) ofereix orientació i suport en la millora de l’activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos més generals de reflexió estratègica. Un equip tècnic especialitzat guia l’empresa en la definició d'una estratègia empresarial i l'assessora en les diferents àrees de gestió de la seva activitat. A través del PMC, les empreses locals poden millorar elements clau de la competitivitat com ara l’organització i equip directiu, el màrqueting i la comunicació, la gestió econòmica, el finançament, els recursos humans, la planificació estratègica, la internacionalització, la innovació tecnològica i la comercialització.

Hi poden participar empreses amb domicili social al municipi de Rubí i la matriu o centre de decisió a la demarcació de Rubí. Les empreses han d’estar el dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals respecte a l’AEAT i la Seguretat Social. Les companyies interessades a formar part del projecte han d’omplir un formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura.

Una vegada acceptada la candidatura i realitzada la primera entrevista, l’equip tècnic elabora un pla de treball amb les accions i propostes de millora que es volen desenvolupar. El servei que s’ofereix té un valor de fins 2.500 euros, en funció del nombre d'hores d’assessorament que s’inverteixin en cada cas. El Projecte de Millora de la Competitivitat se subvenciona al 100% per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona i, per aquest motiu, no suposa cap cost per a les empreses participants.

Durant el període 2020-2021, 64 empreses de Rubí han participat del PMC que s’ha traduït en 1.742 hores de tutories. Totes les empreses han obtingut beneficis del projecte aplicant accions per tal de millorar la seva competitivitat. De mitjana, la proposta obté un 4,7 sobre 5 en les enquestes de satisfacció dels participants.

Objectius de Desenvolupament sostenible