Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa facilita la creació de 23 noves empreses durant 2020 L'any passat, el servei d’emprenedoria va atendre 124 nous usuaris i usuàries https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Empresa facilita la creació de 23 noves empreses durant 2020

L'any passat, el servei d’emprenedoria va atendre 124 nous usuaris i usuàries

Les persones usuàries obtenen informació general útil per a la creació de la seva empresa.
Les persones usuàries obtenen informació general útil per a la creació de la seva empresa

Rubí Empresa ha facilitat la creació de 23 noves empreses al municipi durant 2020, que donen feina a 25 treballadors i treballadores. D’aquestes 23 empreses, 20 s’han donat d’alta a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), un servei que facilita la constitució de l’empresa, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin tramitar de manera telemàtica.

El servei d’emprenedoria que ofereix Rubí Empresa ha atès 124 nous usuaris i usuàries durant l’any passat que valoren el servei amb una nota mitjana de 4,9 sobre 5. Malgrat l’afectació de la Covid-19 en l’àmbit econòmic, es van iniciar 15 plans d’empresa i tots ells es van finalitzar amb èxit. Rubí Empresa acompanya les persones emprenedores en tot el procés de creació empresarial: la definició de la idea, la planificació del projecte i la seva realització final. Així, les persones usuàries obtenen informació general útil per a la creació de la seva empresa i orientació específica sobre els serveis que l’Ajuntament posa al seu abast. Quan ha estat necessari, també se’ls ha assessorat per ajudar-los a triar la millor opció de finançament.

Rubí Empresa ha supervisat durant 2020, 9 processos de negociació de cessió en el marc del projecte Reempresa. D’aquests, dos s’han tancat amb èxit. Reempresa és una iniciativa de la patronal CECOT que es desenvolupa a les comarques de Barcelona en col·laboració amb alguns dels ajuntaments del territori i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.