Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb una cavalcada estàtica d’accés lliure A partir de les 19.15 h, Ses Majestats i molts altres personatges seran al parc del Castell per compartir amb la ciutadania la il·lusió de la nit més màgica de l’any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb una cavalcada estàtica d’accés lliure

A partir de les 19.15 h, Ses Majestats i molts altres personatges seran al parc del Castell per compartir amb la ciutadania la il·lusió de la nit més màgica de l’any

Els Reis no faltaran a la cavalcada estàtica (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els Reis no faltaran a la cavalcada estàtica (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran aquest dimecres a la tarda a Rubí per tornar a repartir il·lusió entre els infants de la ciutat. Amb l’objectiu d’oferir les màximes garanties sanitàries, davant l’increment de casos de COVID-19, l’Ajuntament ha previst un acte de benvinguda d’aforament limitat a l’amfiteatre del parc del Castell i una cavalcada estàtica posterior, d’accés lliure, que es distribuirà per tot el recinte.

L’espectacle d’arribada, per al qual només queden les entrades que estan alliberant a última hora algunes de les persones que finalment no podran assistir-hi, tindrà lloc en tres passis: a les 17, a les 18 i a les 19 h. Més de 5.000 persones podran presenciar l’acte, que comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i d’una representació dels infants de la ciutat. Com marca la tradició, la primera edil serà l’encarregada de lliurar les claus de la ciutat a Ses Majestats, per tal que aquesta nit puguin accedir a totes les llars i deixar-hi els regals.

Les persones que no puguin assistir a aquest acte de benvinguda tindran l’oportunitat de veure’l aquesta mateixa tarda, de manera íntegra, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Un cop finalitzi l’última sessió de l’espectacle, cap a les 19.15 h, el parc del Castell s’obrirà a tota la ciutadania per fer-la partícip d’una cavalcada estàtica. Diferents elements i personatges es distribuiran per un itinerari predefinit i de sentit únic que abastarà tot l’entorn del Castell. Així, tot fent una passejada a peu, els rubinencs i rubinenques tindran la possibilitat de gaudir de la màgia que envolta l’arribada dels Reis i de saludar-los en persona, com ho farien en una cavalcada tradicional. A banda de Ses Majestats, no faltaran en aquest recorregut el Mag Rubisenc i el seu ajudant Melquíades, la Cartera Reial i l’elefant Bòjum, entre d’altres.

La cavalcada estàtica s’allargarà fins a les 21 h i serà d’accés lliure amb control d’aforament, per tal d’evitar possibles aglomeracions. El propi format de l’activitat i les característiques de l’espai faciliten la participació d’un gran volum de persones en les millors condicions de seguretat possibles.

    

7.700 persones visiten el Campament dels Reis

L’arribada dels Reis d’Orient culminarà uns dies molt intensos en què els infants de la ciutat i les seves famílies han tingut la possibilitat de viure de prop els preparatius de la nit més màgica de l’any. Per segon any, el Mag Rubisenc ha obert les portes de la seva llar, situada al Castell, per compartir amb tots els rubinencs i rubinenques els misteris que acompanyen l’arribada de Ses Majestats.

Unes 7.700 persones han passat pel Campament dels Reis durant els seus tres dies d’obertura. En el marc d’aquesta activitat, els i les visitants han tingut l'oportunitat de conèixer una gran diversitat de personatges: artesans i artesanes que mostraven les seves habilitats a l'Arborètum; l'elefant Bòjum de l'entitat Les Anades d'Olla, que rebia els xumets dels infants més petits; la fada Vinyet, encarregada de posar a dormir els tions fins al següent Nadal; el Mag Rubisenc, que des de fa molts anys guia el camí de Ses Majestats els Reis d'Orient; i la Cartera Reial, que vetlla perquè totes les peticions dels nens i nenes arribin a temps als tres màgics. Les persones que han passat pel Campament dels Reis també han pogut accedir al laboratori del Mag Rubisenc i conèixer la seva història, deixar missatges personals en un arbre dels desitjos, i gaudir de música i animació itinerant.