Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí donarà la benvinguda al 2020 amb una festa a El Celler L’Ajuntament organitza la celebració “Cap d’Any de Llum”, que arrencarà després de les campanades i serà d’accés lliure https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí donarà la benvinguda al 2020 amb una festa a El Celler

L’Ajuntament organitza la celebració “Cap d’Any de Llum”, que arrencarà després de les campanades i serà d’accés lliure

La festa de l’any passat va reunir més de 3.000 persones (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
La festa de l’any passat va reunir més de 3.000 persones (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Rubí organitza una festa de Cap d’Any d’accés lliure a El Celler. La celebració durà el títol de Cap d’Any de Llum i tindrà aquest element com a gran protagonista, en sintonia amb la resta de la programació d’aquest Nadal.

Les persones assistents a la festa podran gaudir de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i una altre a la plaça adjacent. Cadascun d’aquest espais estarà animat per un DJ, que punxarà una selecció de grans èxits entre els quals destacaran els temes musicals més populars d’aquest 2019. A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler comptarà amb el suport de videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Com l’any passat, s’aprofitarà la diferència horària amb altres països per celebrar diverses vegades l’entrada del nou any i, durant la nit, el públic podrà gaudir de diverses sorpreses.

La festa tindrà lloc la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener, de 0.30 a 4.30 h. L’accés al recinte serà gratuït i lliure per a persones a partir de 16 anys, que hauran de dur la seva documentació original ─DNI, NIE o passaport─ per si li fos requerida. Les persones menors d’aquesta edat podran accedir-hi igualment però degudament autoritzades i acompanyades dels seus progenitors, tutor/a legal o bé per persones majors d’edat autoritzades per algun dels anteriors. Les corresponents autoritzacions es poden descarregar des del web de l’Ajuntament.

L’Ajuntament va recuperar la celebració de Cap d’Any l’any passat, amb l’objectiu d’oferir als rubinencs i rubinenques la possibilitat de gaudir d’aquesta nit tan especial a la seva pròpia ciutat i en un lloc cèntric, sense necessitat de fer cap desplaçament en vehicle privat o transport públic. 3.100 persones van passar per aquesta primera festa durant la nit, amb puntes d’assistència de fins a 1.000 ciutadans i ciutadanes.

La proposta Cap d’Any de Llum complementa una extensa programació de Nadal i Reis integrada per prop de 400 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals.

Imatges relacionades

Cartell de Cap d'Any
Cartell de Cap d'Any