Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí dona la benvinguda als alumnes belgues que conviuran amb estudiants del Duc de Montblanc 19 estudiants de la ciutat de Gant, a Bèlgica, passaran aquesta setmana a Rubí en el marc del pla d’intercanvi de l’Institut Duc de Montblanc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí dona la benvinguda als alumnes belgues que conviuran amb estudiants del Duc de Montblanc

19 estudiants de la ciutat de Gant, a Bèlgica, passaran aquesta setmana a Rubí en el marc del pla d’intercanvi de l’Institut Duc de Montblanc

Estudiants rubinencs i belgues han visitat el consistori (Foto: Ajuntament-Lali Puig).
Estudiants rubinencs i belgues han visitat el consistori (Foto: Ajuntament-Lali Puig)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha donat la benvinguda a la ciutat als 19 estudiants belgues que conviuran els propers dies amb estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut Duc de Montblanc. Es tracta de 19 joves provinents de la ciutat de Gant que s’estaran a llars rubinenques fins aquest divendres.

Durant la seva estada, els nois i noies duran a terme diverses activitats relacionades amb el món de la ciència, en concret sobre l’espai. Una de les cites és l’assistència, aquest dimarts, a una xerrada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També està previst fer visites a diferents punts d’interès turístic de Barcelona.

L’alcaldessa ha ofert als nois i noies una breu descripció de la ciutat i els ha animat a aprofitar i gaudir l’experiència “aquestes accions d’intercanvi són importants i les heu d’aprofitar. Conèixer noves realitats, fer amistats i compartir interessos és vital pel vostre desenvolupament però també per a les nostres ciutats”.

Els estudiants han arribat a Rubí aquest matí i s’hi estaran fins divendres.