Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí commemora el Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme Un minut de silenci ha mostrat el suport de la ciutat cap a les persones que han patit els efectes de la violència https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí commemora el Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme

Un minut de silenci ha mostrat el suport de la ciutat cap a les persones que han patit els efectes de la violència

L’acte ha tingut lloc al punt del migdia (Foto: Ajuntament/Localpres).
L’acte ha tingut lloc al punt del migdia (Foto: Ajuntament/Localpres)

Rubí s’ha sumat per primera vegada al Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci davant del consistori, que ha tingut lloc aquest dimecres al punt del migdia. Amb aquest acte, la ciutat ha mostrat la seva solidaritat amb les persones que han patit a causa del terrorisme, en especial les famílies rubinenques que han viscut les seves conseqüències de manera directa.

 

Es tracta d’un acte que té lloc a Europa cada 11 de març des de l’any 2005 i que es va instaurar arran dels atemptats de Madrid del 2004.

 

És la primera vegada que aquest acte té lloc a la ciutat i la voluntat es que sigui una cita fixada al calendari local en senyal de suport a les persones de la ciutat que han patit els estralls d’aquesta xacra.

El minut de silenci ha reunit a les portes del consistori tots els membres de l’equip de govern i ha estat presidit per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.