Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí commemora el Dia dels Drets Humans amb una reflexió sobre el concepte de ciutadania La commemoració consistirà en la representació d’un muntatge teatral i un debat al voltant del fet migratori i les experiències que se’n deriven aquest divendres a la Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí commemora el Dia dels Drets Humans amb una reflexió sobre el concepte de ciutadania

La commemoració consistirà en la representació d’un muntatge teatral i un debat al voltant del fet migratori i les experiències que se’n deriven aquest divendres a la Mestre Martí Tauler

Detall del cartell de la jornada.
Detall del cartell de la jornada

El Dia dels Drets Humans a Rubí proposa reflexionar sobre el concepte de ciutadania. Amb aquesta intenció, la biblioteca Mestre Martí Tauler serà l’escenari de la representació del muntatge teatral ‘El rei del Gurugú’, de Ferran Joanmiquel que interpretarà la companyia La Nave Va. Es tracta d’una proposta que aborda el fet migratori des d’un punt de vista diferent.

Aquesta representació donarà pas a un debat sobre la mateixa qüestió. En aquesta taula rodona hi participaran dues dones membres d’associacions de migrants de Rubí, el president de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Rubí, Bocar Sam, i el professor d’Antropologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Jordi Moreres.

Es tracta d'una proposta oberta a tota la ciutadania per per donar a conèixer experiències migratòries i com cal encarar el concepte de ciutadania a partir d'aquestes situacions.

La cita, que té per títol Els drets humans a la ciutat: nova ciutadania, serà aquest divendres a la biblioteca municipal i començarà a les 18.30 h amb la representació de El rey del Gurugú. El debat està previst que arrenqui a les 19.30 h.