Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra la Candelera L’Asociación Rociera Andaluza ha celebrat aquest diumenge la missa en honor a la Verge de la Candelera i també ha brindat amb el Vi d’Honor https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí celebra la Candelera

L’Asociación Rociera Andaluza ha celebrat aquest diumenge la missa en honor a la Verge de la Candelera i també ha brindat amb el Vi d’Honor

El Vi d’Honor ha tingut lloc a la seu de l’entitat (Foto: Localpres).
El Vi d’Honor ha tingut lloc a la seu de l’entitat (Foto: Localpres)

L’Asociación Rociera Andaluza manté viva la tradició de la missa en celebració de la Verge de la Candelera. Aquest diumenge, ha tingut lloc la tradicional ofrena a l’església de Sant Pere de Rubí. Aquesta celebració, sempre 40 dies després de Nadal, commemora la presentació de Jesús al temple de Jerusalem i la purificació de la seva mare, Maria.

L’homilia ha comptat amb la presència de diversos membres de l’equip de govern que han seguit la litúrgia que, com és habitual, ha comptat amb els tradicionals cants a la Verge de la Candelera.

Després de la celebració religiosa, la commemoració ha continuat al local de l’entitat. Allà ha tingut lloc la degustació del Vi d’Honor. L’alcaldessa, Ana María Martínez, s’ha sumat a la cita i ha destacat la importància de mantenir vives les tradicions: “Ens agrada que les entitats de la ciutat treballin per mantenir vives les nostres tradicions. Aquestes celebracions són les que donen vitalitat i caràcter a la nostra ciutat”.