Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Brilla reprèn els tallers per reduir la factura elèctrica La propera sessió serà dissabte 23 de setembre a les 10.30 h, serà gratuïta i tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí Forma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Brilla reprèn els tallers per reduir la factura elèctrica

La propera sessió serà dissabte 23 de setembre a les 10.30 h, serà gratuïta i tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí Forma

Els tallers permeten estalviar fins a la meitat de la despesa elèctrica (foto: Localpres).
Els tallers permeten estalviar fins a la meitat de la despesa elèctrica (foto: Localpres)

Des del mes d’abril, Rubí Brilla ha assessorat 63 rubinencs i rubinenques en diferents sessions informatives gratuïtes que permeten a cada usuari estalviar fins a un 50% de la factura elèctrica. Dissabte 23 de setembre (10.30 h) es reprenen els tallers oberts a tothom. Com fins ara, Rubí Brilla oferirà un taller cada mes fins a finals d’any: divendres 20 d'octubre (10.30 h), dimecres 15 de novembre (17.30 h) i dijous 14 de desembre (10.30 h).

Durant les sessions el consistori, a través de la iniciativa Rubí Brilla explica els conceptes bàsics de la factura elèctrica per evitar errors i minimitzar la possibilitat d’enganys per part de  les companyies subministradores. Igualment els assistents reben eines per reduir l’import de la factura que impliquen optimitzar el contracte elèctric, modificar hàbits per tal de no malbaratar energia i fórmules per consumir l’energia de manera més eficient. “Apoderar la ciutadania a través d’aquests tallers és un excel·lent servei públic per lluitar contra la pobresa energètica i estem molt orgullosos de poder fer-ho des de l’administració pública. Convido a tots els veïns i veïnes a formar part d’algunes de les sessions que ja tenim programades fins al desembre”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Els tallers tenen lloc a l'auditori de l'edifici Rubí Forma (Rambleta de Joan Miró s/n). Per assistir-hi cal formalitzar una inscripció prèvia a través de l’adreça o al telèfon 93 581 39 00 ext 118 i, el dia del taller, cal portar la factura elèctrica.