Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Brilla organitza una jornada informativa sobre autoconsum per a empreses La sessió tindrà lloc divendres 1 de febrer a la sala Fòrum de la Masia Can Serra a partir de les 10 h i s’emmarca en el projecte del Grup de Compra Agregada d’Energia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Brilla organitza una jornada informativa sobre autoconsum per a empreses

La sessió tindrà lloc divendres 1 de febrer a la sala Fòrum de la Masia Can Serra a partir de les 10 h i s’emmarca en el projecte del Grup de Compra Agregada d’Energia.

La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí Brilla prepara una sessió informativa sobre l’autoconsum energètic adreçada a empreses i comerços. Durant la jornada que tindrà lloc divendres 1 de febrer a la sala fòrum de la Masia de Can Serra, s’explicarà com les comercialitzadores adjudicatàries del grup de compra agregada d’energia ajuden els membres del col·lectiu a dur a terme projectes d’autoconsum. Aquesta és una de les condicions, juntament amb el fet que l’energia sigui d’origen 100% renovable, que s’inclou en els plecs de la licitació del grup de compra agregada.

La sessió també servirà per explicar els canvis legals en matèria d’autoconsum energètic que es van aprovar a l’octubre i facilitar informació del grup de compra agregada energia que es va posar en marxa l’any passat. Hi intervindran: Aida Cortés,  tècnica del projecte Rubí Brilla; José Enrique Vázquez, gestor energètic del Grup de Compra Rubí Brilla; Francesc Roset, gerent Adeinnova Energia; Luis Felipe Valero Calvo, Gerent Oppidum Energia i Anna Domenjo, Departament tècnic i comercial d’Electra Caldense Energia.

Les persones interessades poden confirmar assistència a rubi_brilla@ajrubi.cat.

Una experiència d’èxit
El Grup de Compra Agregada d’Energia Rubí Brilla té un volum de 28GB i 69 punts de subministraments dividits en quatre lots, entre alta tensió i baixa tensió. A través de la primera licitació que va tenir lloc el juliol de l’any passat, els preus aconseguits van representar un estalvi de més de 49000 euros pel volum total del grup de compra sobre el preu de mercat rebaixant en gairebé 275000 euros aquesta xifra respecte als preus de sortida que havien fixat per la subhasta electrònica. En alguns casos, l’estalvi ha superat el 50% del preu de mercat.