Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí avança en el nou model de Sindicatura de Greuges Membres de l’equip de govern han mantingut una reunió aquest dimarts amb els responsables del Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí avança en el nou model de Sindicatura de Greuges

Membres de l’equip de govern han mantingut una reunió aquest dimarts amb els responsables del Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya

Rubí avança en el nou model de Sindicatura de Greuges.

L’Ajuntament treballa per crear un nou model de Sindicatura de Greuges de Rubí que pretén posar en valor el càrrec i el doti dels recursos necessaris. Aquesta és una de les recomanacions que l’anterior Síndica, Milagros Calleja Gutiérrez, va fer al finalitzar la seva etapa al capdavant de l’oficina i que també recull una moció aprovada pel ple municipal del mes de gener.

La voluntat és apostar per un model on la figura del o la síndica local rebi una retribució adequada a la seva responsabilitat així com disposi de professionals de suport.

En aquest procés s’emmarca la sessió de treball celebrada aquest dimarts a l’ajuntament entre membres de l’equip de govern i representants del Fòrum de Síndics i Síndiques i Defensors i Defensores  Locals de Catalunya (Fòrum SD). La trobada ha estat encapçalada per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada pel primer tinent d’alcalde, Moisés Rodríguez Cantón, el regidor de Govern Obert, Pau Navarro Cano. Del fòrum hi ha pres part el director de l’entitat, Francesc Mateu, la tresorera i Síndica de Terrassa, Isabel Marquès Amat, i la vocal i Defensora de la Ciutadania de Vilanova i la Geltrú, M Núria Plana Morata.