Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí agraeix el suport del teixit empresarial durant l’emergència sanitària de la Covid-19 L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez visita aquestes dies comerços i empreses per agrair el suport rebut en el marc de la campanya 'Gràcies, Rubí' durant el moment més dur de la pandèmia a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí agraeix el suport del teixit empresarial durant l’emergència sanitària de la Covid-19

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez visita aquestes dies comerços i empreses per agrair el suport rebut en el marc de la campanya 'Gràcies, Rubí' durant el moment més dur de la pandèmia a la ciutat

Un moment de la visita a Eurofragance (foto: Eurofragance).
Un moment de la visita a Eurofragance (foto: Eurofragance)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, encapçala aquestes dies una delegació del consistori que visita empreses i comerços per agrair el suport rebut en el marc de la campanya Gràcies,Rubí durant el moment més dur de la pandèmia.  En aquests context, dijous una delegació del consistori ha visitat les instal·lacions d’Eurofragance al polígon de La Llana per agrair la donació de gel hidroalcohòlic de l’empresa.

La comitiva rubinenca ha visitat la fàbrica, ha conegut qui és el seu procés de producció i les mesures de seguretat que han adoptat per fer front a la pandèmia.

Des del final del confinament, l’alcaldessa ha visitat a més d’Eurofragance les empreses i comerços Robin Hat, Herbolari de Rubí, Juma ElectroHogar i Marco Peluqueros. Properament, el consistori també vistarà BJC, Rensika i Mohes. “Anar a veure les persones empresàries és una de les primeres coses que sentíem que havíem de fer: aquestes empreses ens han donat suport quan més ho necessitàvem i és just que ara els hi traslladem l’agraïment de la ciutadania”, diu l’alcaldessa.

A més d’agrair les donacions de les empreses, l’alcaldessa també visita aquests dies comerços de nova implantació com Més que Té, Codelearn, Carmely’s Shop i Beauty Studio. “Engegar un nou negoci sempre és un acte de valentia personal. Fer-ho en aquests moments és també una aposta per la ciutat que també volem agrair”,  conclou.

Gràcies, Rubí
Una trentena d’empreses rubinenques han col·laborat en la lluita contra la Covid-19 a través d’aportacions de material o recursos econòmics. Les companyies han respost a la crida de l’Ajuntament a través de la campanya Gràcies, Rubí que ha apel·lat a l’esperit solidari de la ciutat per fer front a la crisi sanitària.

Bates, mascaretes, ulleres, guants i gels desinfectants, entre d’altres, són algunes de les aportacions que han fet les empreses rubinenques fins arribar a sumar més de 34.000 elements. Les aportacions s’han repartit entre les residències de gent gran de Rubí, els treballadors i treballadores de les parades del Mercat Municipal, agents de la Policia Local així com a clíniques veterinàries i altres col·lectius especialment vulnerables de la ciutat. Les aportacions econòmiques realitzades per les companyies rubinenques ha sumat 7.500 euros que s’han destinat a la compra de material de seguretat sanitària.