Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull una nova edició de la Marató de Donació de Sang Els rubinencs i rubinenques estan convocats el proper dijous a donar sang i col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que s’instal·larà al Teatre Municipal La Sala de 10 a 22 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull una nova edició de la Marató de Donació de Sang

Els rubinencs i rubinenques estan convocats el proper dijous a donar sang i col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que s’instal·larà al Teatre Municipal La Sala de 10 a 22 h

Edició de la Marató del 2015 (foto: Localpres).
Edició de la Marató del 2015 (foto: Localpres)

La sort de donar sang és el lema amb el qual el Banc de Sang i Teixits anima a participar a la 15a edició de la Marató de Donació de Sang, que dijous vinent arribarà a Rubí.  A les 10 h, obriran les portes de La Sala, que estarà disponible per als donants durant 12 hores, fins les 22 h, perquè els rubinencs puguin fer la seva aportació a les reserves de l'entitat.

La cita comptarà amb un seguit d’activitats complementàries per als participants. D’una banda, de 10 a 14 h, els donants homes tindran un servei de barberia per si volen tallar-se els cabells gratuïtament. Les dones, de la seva banda, rebran vals de descompte per a la perruqueria @yalat&n.

A més, els donants tindran a disposició refrigeris gràcies a la col·laboració de les pizzeries La Tagliatella i Toppizza. La cita compta també amb la implicació dels comerciants i els locals de restauració de la ciutat, que han col·laborat en la difusió de la jornada.

Per donar sang cal ser major d’edat, pesar més de 50 quilos i, en el cas de les dones, no estar embarassada. Per fer-ho no cal estar en dejú. Al web www.donarsang.gencat.cat es poden resoldre els dubtes més freqüents sobre el tema.

Cada dia es necessiten 1.000 donacions a Catalunya.