Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull una competició de gimnàstica artística aquest cap de setmana El pavelló de la Llana serà la seu del Campionat de Catalunya Gimnàstica Artística Femenina i Masculina que organitzen el Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) i la Federació Catalana de Gimnàstica Esportiva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí acull una competició de gimnàstica artística aquest cap de setmana

El pavelló de la Llana serà la seu del Campionat de Catalunya Gimnàstica Artística Femenina i Masculina que organitzen el Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) i la Federació Catalana de Gimnàstica Esportiva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí

Cartell de la cita (GAER).
Cartell de la cita (GAER)

El Gimnàs Artístic Esportiu de Rubí (GAER) serà l’amfitrió aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, que tindrà lloc al Pavelló de la Llana. L’entitat rubinenca organitza aquest torneig juntament amb la Federació Catalana de Gimnàstica Esportiva, la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i el suport del Consell Català de l’Esport.

L'organització d'aquesta competició s'emmarca en els actes de celebració del 45è aniversari de l'associació esportiva rubinenca que té lloc enguany.

La competició reunirà prop de 700 esportistes d’arreu de Catalunya amb edats compreses entre els 7 i els 18 anys. El torneig consta de diferents proves: terra, anelles, barra, paral·leles, poltre, poltre amb anelles i barra fixa.

El campionat tindrà lloc dissabte i diumenge al pavelló de la Llana. Dissabte, les proves s’allargaran de 8.30 h a 21.30 h i diumenge ho faran de 8.30 a 16.30 h.