Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull la jornada de Plans Educatius d’Entorn del Vallès Occidental Tècniques i tècnics municipals d’educació del Vallès Occidental i professionals de l’àmbit educatiu s’han trobat aquest divendres a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull la jornada de Plans Educatius d’Entorn del Vallès Occidental

Tècniques i tècnics municipals d’educació del Vallès Occidental i professionals de l’àmbit educatiu s’han trobat aquest divendres a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí

El regidor d’Educació de Rubí ha obert la trobada   (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El regidor d’Educació de Rubí ha obert la trobada (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Tècniques i tècnics municipals d’educació al Vallès Occidental, professionals de serveis educatius, docents de centres educatius convidats, personal de Serveis Educatius, Inspecció Educativa, tècnics referents dels Plans d’Educatius d’Entorn del Departament d’Educació i regidors i regidores d’Educació s’han trobat aquest divendres a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí en la sisena jornada de Plans Educatius d’Entorn del Vallès Occidental.

Han obert la trobada Maite Fons Aumedes, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Educació i Víctor García Correas, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Rubí. Durant el matí, s’ha ofert la ponència Ecosistemes educatius locals: interacció municipal, escolar, familiar i social per millorar l’equitat educativa, a càrrec de Josep Lluís Serrano Belmonte, facilitador d’entorns aprenentatge globalitzat i formador d’equips directius educatius. Els i les assistents han participat en una dinàmica de reflexió sobre els Plans Educatius d’Entorn i han compartit les seves experiències educatives.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives de l’alumnat més enllà de l’àmbit acadèmic. La iniciativa vol construir una xarxa estable de suport a la comunitat educativa, que permeti un treball formatiu fora de l’entorn escolar amb la col·laboració dels diferents serveis i recursos municipals i també de les altres institucions i entitats socials, culturals i esportives.

Objectius de Desenvolupament sostenible