Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, a l’entrega dels Premis Vinari d’estiu L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez ha lliurat el premi al millor restaurant, wine bar i/o experiència de maridatges al Jardí Restaurant El Celleret https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, a l’entrega dels Premis Vinari d’estiu

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez ha lliurat el premi al millor restaurant, wine bar i/o experiència de maridatges al Jardí Restaurant El Celleret

El moment de l’entrega del premi (foto: Premis Vinari).
El moment de l’entrega del premi (foto: Premis Vinari)

Aquest divendres 9 de juliol, s’han donat a conèixer els millors vins joves dels Premis Vinari 2021. Enguany, per primer cop, el certamen que premia els millors vins de Catalunya organitza dos actes de lliurament: un a l’estiu i l’altre a la tardor. Així, els millors blancs, joves, rosats i escumosos joves de l’any s’han donat a conèixer coincidint amb els mesos d’estiu, que són els més òptims per al seu consum.

Els vins premiats són: LaFou Els Amelers 2020, de LaFou Celler (DO Terra Alta) en la categoria de millor vi blanc jove; Black 2020 del celler MontRubí (DO Penedès), millor vi negre jove; Masia Freyé Syrah Sumoll 2020, Vallformosa (DO Penedès), millor vi rosat i Honor Cava Brut Ecològic 2019, Celler Jan Vidal (DO CAVA), amillor vi escumós jove (fins a 18 mesos de criança).

La gala ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Rubí Ana María Martínez Martínez que ha lliurat el premi al millor restaurant, wine bar i/o experiència de maridatges al Jardí Restaurant El Celleret Família Torres, Pacs del Penedès (DO Penedès). Aquest guardó s’emmarca en la categoria d’enoturisme que té per objectiu donar una empenta al sector i fomentar el turisme de proximitat. Podeu consultar el llistat complet dels premis en aquest enllaç.

Els Premis Vinari continuen amb el tast dels vins finalistes de la resta de categories, que es farà dilluns 13 de setembre al Celler de Rubí. La gala de tardor està prevista per  divendres 8 d’octubre a Vilafranca del Penedès i donarà a conèixer els guanyadors de les categories de vins amb diferents criances i els premis especials.