Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RRandom és el nom del nou festival de música de Rubí L’esdeveniment musical, que tindrà lloc del 28 de juny al 3 de juliol en el marc de la Festa Major de la ciutat, ha estrenat imatge gràfica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

RRandom és el nom del nou festival de música de Rubí

L’esdeveniment musical, que tindrà lloc del 28 de juny al 3 de juliol en el marc de la Festa Major de la ciutat, ha estrenat imatge gràfica

La marca del RRandom reflecteix el caràcter eclèctic del festival.
La marca del RRandom reflecteix el caràcter eclèctic del festival

Rubí Random Music Festival és el nom amb què s’ha batejat el nou festival de música de Rubí, que tindrà lloc del 28 de juny al 3 de juliol en el marc de la Festa Major de la ciutat. El regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, ha presentat aquest divendres la imatge de l’esdeveniment, així com la pàgina web i les xarxes socials que s’han posat en marxa amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió d’aquesta proposta.

Rodríguez ha explicat que RRandom ─en  la seva versió reduïda─ és una denominació que “reflecteix de forma molt clara el que significa aquest festival o aquesta suma de músiques. Random és aquell botó que tenen els aparells de música que, quan el prems, et permet tenir de forma aleatòria molta diversitat de músiques. El que volem és això, una barreja d’estils, una oferta diversa però de molta qualitat”. Per al regidor, la marca dissenyada per a l’esdeveniment és “moderna i fresca” i, a través de la doble R, es vincula directament amb Rubí, fent valer la ciutat i la seva Festa Major, “una de les més importants del Vallès”.

El cartell promocional del festival segueix la mateixa línia que la marca i té dos grans protagonistes: el Castell i el seu amfiteatre, com un dels principals emplaçaments dels concerts programats en el marc d’aquest esdeveniment, i el tren, per tractar-se d’un element molt important en la història de Rubí que, a més, simbolitza la connexió que vol crear el RRandom entre la ciutat i el públic provinent d’altres municipis.

Presència a Internet
Per tal de donar la màxima difusió al festival, aquest divendres s’ha activitat una pàgina web (www.rrandom.cat) amb la informació bàsica dels concerts i dels artistes que els protagonitzaran. Des d’aquest espai, dissenyat perquè sigui molt funcional, també es podrà accedir a la compra d’entrades, en el cas de les actuacions de pagament, i a les diferents vies de contacte.

Amb l’objectiu d’anar escalfant l’ambient, també s’ha creat una llista de reproducció del festival a Spotify i perfils a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. La intenció, segons el regidor de Cultura, és que la gent pugui compartir la informació i dinamitzar els concerts: “El que volem és que sigui viral, que sigui una promoció compartida per tothom i que tothom es faci ressò dels concerts”.

Els primers a entrar en aquesta dinàmica han estat els components del grup Marlango, un dels caps de cartell del RRandom, que han enviat la seva salutació en vídeo animant tots els rubinencs i rubinenques a no deixar-se perdre el seu concert de l’1 de juliol. La gravació ja es pot veure al canal de YouTube del Rubí Random Music Festival.

Imatges relacionades

Cartell del RRandom
Cartell del RRandom
Logo del RRandom
Logo del RRandom
El regidor de Cultura amb el cartell
El regidor de Cultura amb el cartell