Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Revólver, Hombres G i Fangoria són alguns dels grups que actuaran a la Festa Major d’enguany Tots aquests concerts, com en la passada edició, s’inclouran al Rubí Random Music Festival (RRandom) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Revólver, Hombres G i Fangoria són alguns dels grups que actuaran a la Festa Major d’enguany

Tots aquests concerts, com en la passada edició, s’inclouran al Rubí Random Music Festival (RRandom)

L’alcaldessa i el regidor de Cultura, durant la presentació dels grups confirmats d’aquesta Festa Major.
L’alcaldessa i el regidor de Cultura, durant la presentació dels grups confirmats d’aquesta Festa Major

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han donat a conèixer aquest dimecres els noms dels artistes i grups de música que ja han confirmat la seva presència a la Festa Major d’aquest any, tots ells sota el paraigua del Rubí Random Music Festival (RRandom). Entre els concerts programats destaquen els que oferiran els grups Revólver, Fangoria, Hombres G i la cantautora Maria del Mar Bonet, entre d’altres.

Després que els noms d’alguns dels artistes convidats a la Festa de Sant Pere hagis estat publicats als mitjans de comunicació locals, el consistori ha cregut convenient donar a conèixer a la ciutadania els cantants i grups que actuaran entre el 28 de juny i el 2 de juliol a la ciutat. “L’anunci arriba més d’hora de l’habitual”, ha explicat l’alcaldessa, “però ho hem fet així perquè volíem evitar més especulacions, perquè ens fa il·lusió poder-ho presentar”. Martínez, però, també ha comentat: “Tenim sorpreses d’aquí a la Festa Major que encara no hem donat a conèixer”. En aquest sentit, la primera edil ha assegurat que “es presenta una primavera estiu interessant a nivell d’activitats culturals”. L’alcaldessa, a més, ha avançat que enguany es reeditarà el Holi festival, ja que l’any passat va ser tot un èxit.

Els grups i artistes que ja han confirmat que actuaran a Rubí aquesta Festa Major són:

  • REVÓLVER: 29 de juny al Teatre Municipal La Sala (espectacle de pagament)
  • DOCTOR PRATS: 29 de juny a l’Escardívol (gratuït)
  • LA SEÑORA TOMASA: 29 de juny a l’Escardívol (gratuït)
  • FANGORIA: 30 de juny a l’Escardívol (gratuït)
  • HOMBRES G: 1 de juliol a l’Escardívol (gratuït)
  • MOMO ─ un dels millors grups europeus de tribut a Queen─: 1 de juliol a l’Escardívol (gratuït)
  • MARIA DEL MAR BONET: 2 de juliol al Teatre Municipal La Sala (concert de pagament)

El regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, ha comentat que “la tria [d’artistes] és complicada, abarcar tots els públics... però pensem que hi torna a haver una Festa Major compensada, que pot arribar a tothom i que pot ser multitudinària”. Segons Rodríguez, “després de la Mercè, i no és perquè ho diguem nosaltres, la Festa Major de Rubí arriba a molta gent: hi ha gent de Barcelona, de Manresa o de Girona que venen a la Festa Major de la nostra ciutat”.

A banda dels noms que s’han anunciat aquest dimecres, properament l’Ajuntament donarà a conèixer la resta d’actuacions musicals incloses a la Festa Major d’enguany, a mesura que es confirmin. És el cas, per exemple, del concert inaugural, que tindrà lloc el 28 de juny.