Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recta final dels Pressupostos Participatius 2020 Abans que les votacions de les propostes finalistes es tanquin dijous, aquest dimarts s’habilita un punt d’ajut a la votació a la biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recta final dels Pressupostos Participatius 2020

Abans que les votacions de les propostes finalistes es tanquin dijous, aquest dimarts s’habilita un punt d’ajut a la votació a la biblioteca Mestre Martí Tauler

Anterior sessió participativa dels Pressupostos Participatius (Foto: Ajuntament/Localpres).
Anterior sessió participativa dels Pressupostos Participatius (Foto: Ajuntament/Localpres)

Els Pressupostos Participatius 2020 encaren els darrers dies de votacions a través de la plataforma Participa Rubí. Aquest dijous, 31 d’octubre, és la darrera jornada que els ciutadans podran donar suport a les propostes que considerin més interessant de les 19 que han arribat a la fase final.

Aquest dimarts, però, s’habilitarà un punt d’informació i suport a la votació. Es tracta d’un espai, que s’ubicarà a la biblioteca Mestre Martí Tauler, on la ciutadania interessada rebrà informació de quin és el mecanisme de participació i, fins i tot, té la possibilitat d’efectuar la seva participació amb el suport del personal present.  El punt informatiu s’instal·larà a l’equipament municipal a partir de les 17 h i fins les 21h.

Cada rubinenc i rubinenca major de 16 anys pot prendre part d’aquestes votacions. A la plataforma Participa Rubí, hi trobarà les propostes finalistes descrites i amb un pressupost econòmic vinculat a cadascuna. A partir d’aquí, podran donar suport a les iniciatives que considerin més adients per al municipi i que, en total, no superin els 300.000 euros de la partida destinada als Pressupostos Participatius 2020.