Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rafael Güeto i Marta García assumeixen noves competències dins el cartipàs municipal La nova organització interna del govern local busca potenciar i facilitar el seguiment de projectes estratègics com ara Rubí: Ciutat dels Infants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rafael Güeto i Marta García assumeixen noves competències dins el cartipàs municipal

La nova organització interna del govern local busca potenciar i facilitar el seguiment de projectes estratègics com ara Rubí: Ciutat dels Infants

Algunes delegacions seran assumides pels regidors Rafael Güeto i Marta García (foto: Localpres).
Algunes delegacions seran assumides pels regidors Rafael Güeto i Marta García (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha dictat un decret pel qual es modifiquen l’organització interna del govern municipal i algunes de les competències delegades. Com a resultat d’aquests canvis, els regidors Rafael Güeto i Marta García passen a assumir noves atribucions específiques.

Quant a l’organització de les àrees municipals, l’única modificació afecta l’Àrea de Serveis Territorials, que cedeix a l’Àmbit d’Alcaldia la competència de Definició i gestió de projectes urbanístics singulars, fins ara depenent del Servei de Planificació Urbana.

El decret estableix que s’incorporen com a nous assumptes competència de l’Àmbit Alcaldia:

  • Projectes de l’Alcaldia: Projecte Rubí: Ciutat dels Infants.
  • Organització i presidència: Projectes estratègics i projectes urbanístics singulars. Seguiment del Pla d’inversions. Observatori de la ciutadania.

Pel que fa al règim de delegacions, Rafael Güeto incorpora a les seves anteriors responsabilitats els serveis d’Atenció Ciutadana, Observació de la Ciutat i Avaluació de Polítiques Públiques Municipals, i Organització i Presidència. De la seva banda, Marta García rep la delegació de Projectes d’Alcaldia. La resta de delegacions de l’Àmbit d’Alcaldia es mantenen com estaven fins ara.

Amb aquests canvis, es busca potenciar alguns projectes concrets, com ara la iniciativa Rubí: Ciutat dels Infants, i fer un seguiment més exhaustiu d’aquelles qüestions estratègiques incloses al Pla de mandat 2015-2019, així com dels diferents Plans d’inversions.