Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí recull 200 quilos d’aliments en el marc de la campanya solidària d’aquest Nadal Els productes s’han lliurat a la Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, encarregada de repartir-los entre les famílies de la ciutat que més ho necessiten https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/radio-rubi-recull-200-quilos-d2019aliments-en-el-marc-de-la-campanya-solidaria-d2019aquest-nadal/@@images/image/preview

Ràdio Rubí recull 200 quilos d’aliments en el marc de la campanya solidària d’aquest Nadal

Els productes s’han lliurat a la Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, encarregada de repartir-los entre les famílies de la ciutat que més ho necessiten

Ràdio Rubí ja ha lliurat els 200 quilos d'aliments a la Taula d'entitats de Rubí per a la inclusió social (foto: Ràdio Rubí).
Ràdio Rubí ja ha lliurat els 200 quilos d'aliments a la Taula d'entitats de Rubí per a la inclusió social (foto: Ràdio Rubí)

Ràdio Rubí ha recollit 200 quilos d’aliments típics nadalencs gràcies a la campanya solidària que ha tornat a impulsar aquest Nadal. L’emissora municipal ha lliurat aquests productes a la Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, que ara els repartirà entre les famílies de la ciutat amb pocs recursos.

El regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern, Jaume Buscallà, i la coordinadora de l’emissora municipal, Lídia Juste, han estat els encarregats de lliurar tots aquests aliments a la Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater-Nadal, ASAV i Càritas sota la coordinació de l’Ajuntament de Rubí. Aquest òrgan ja ha començat a repartir aquests 200 quilos d’aliments entre les famílies de la ciutat que més ho necessiten, amb l’objectiu que durant aquestes festes puguin menjar neules, torrons i altres dolços nadalencs.

Segons Lídia Juste, “la idea és fer arribar aquests aliments a les famílies que habitualment depenen de l’ajuda dels bancs d’aliments de les entitats solidàries de la ciutat, que no inclouen els aliments nadalencs en els seus lots”.

Ràdio Rubí, emissora solidària
L'emissora municipal col·labora en totes les recollides d’aliments organitzades a la ciutat, però el recapte nadalenc és el més singular, ja que cap altra entitat ofereix aquest tipus de productes en aquestes dates.

Aquesta ha estat la segona vegada que Ràdio Rubí ha dedicat una recollida solidària als productes nadalencs. L’any passat, l’emissora local va aconseguir recollir la mateixa quantitat d’aliments en aquesta campanya.