Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí organitza una nova campanya solidària de recollida d’aliments aquest Nadal Del 10 de novembre al 15 de desembre, els ciutadans podran portar els diferents productes a les instal·lacions de l’emissora, a l’Escardívol https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/radio-rubi-organitza-una-nova-campanya-solidaria-de-recollida-d2019aliments-aquest-nadal/@@images/image/preview

Ràdio Rubí organitza una nova campanya solidària de recollida d’aliments aquest Nadal

Del 10 de novembre al 15 de desembre, els ciutadans podran portar els diferents productes a les instal·lacions de l’emissora, a l’Escardívol

El Nadal passat, Ràdio Rubí va recaptar uns 200 quilos d’aliments (foto: Ràdio Rubí).
El Nadal passat, Ràdio Rubí va recaptar uns 200 quilos d’aliments (foto: Ràdio Rubí)

Ràdio Rubí impulsa una nova recollida solidària d’aliments aquest Nadal. Els ciutadans que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa podran portar els diferents productes a les instal·lacions de l’emissora municipal, ubicades a l’Escardívol, entre el 10 de novembre i el 15 de desembre.

La Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater Nadal, ASAV i Càritas sota la coordinació de l’Ajuntament, serà l’encarregada de repartir els aliments que es recullin entre les famílies de la ciutat que ho necessitin. El repartiment es realitzarà a partir del 18 de desembre.

Ràdio Rubí vol aconseguir el màxim de productes alimentaris per abastir les famílies rubinenques amb pocs recursos durant el Nadal, un moment de l’any en el qual disminueixen les donacions. Els aliments que es necessiten són torrons, neules, mantegada, polvorons, massapà i llaunes de préssec i pinya en almívar, entre d’altres.

Les donacions es podran fer fins el 15 de desembre, en horari de matí i tarda, a les instal·lacions de Ràdio Rubí, a l’edifici Escardívol, ubicat al c/ Joaquim Blume, s/n.

Ràdio Rubí, emissora solidària
Aquesta és la tercera vegada que l’emissora municipal organitza una recollida d’aliments. La primera va ser el Nadal passat, en la qual es van recaptar uns 200 quilos d’aliments. La segona va ser el juliol d’aquest any, quan Ràdio Rubí va aconseguir recollir 600 quilos de llegums, oli, llet, conserves de peix, alimentació infantil i galetes per a la campanya La fam no fa vacances, impulsada pel Banc dels Aliments.