Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí convoca la 6a edició del Concurs de microrelats de Sant Jordi Amb motiu de la diada, l’emissora també prepara un concurs de “selfies” de petons i l’habitual programació especial des de la plaça del Doctor Guardiet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí convoca la 6a edició del Concurs de microrelats de Sant Jordi

Amb motiu de la diada, l’emissora també prepara un concurs de “selfies” de petons i l’habitual programació especial des de la plaça del Doctor Guardiet

Ràdio Rubí tornarà a emetre des de la plaça del Doctor Guardiet (foto: Localpres).
Ràdio Rubí tornarà a emetre des de la plaça del Doctor Guardiet (foto: Localpres)

Ràdio Rubí es bolcarà un any més en la commemoració de la diada de Sant Jordi amb una programació especial i diverses propostes obertes a la participació de la ciutadania. Entre aquestes destaca la 6a edició del Concurs de microrelats, que a partir d’aquest any porta el nom de Ramon Muntan en record d’aquest rubinenc, mort recentment, que va guanyar el certamen en dues ocasions.

Enguany el concurs s’especialitza en relats escrits a través de Twitter, és a dir, amb una extensió per sota dels 140 caràcters. Per participar-hi, només cal ser seguidor del perfil @inforadiorubi i publicar els textos abans de la mitjanit del dilluns 20 d’abril acompanyats de l’etiqueta #relatrubi. Un jurat format per rubinencs vinculats al món editorial s’encarregarà de triar-ne el guanyador, que es farà públic el dia de Sant Jordi en el marc de la programació especial de Ràdio Rubí. L’autor del millor relat s’endurà de premi una tauleta digital gentilesa de l’associació Rubí Centre.

A més, l’emissora municipal convoca a través del seu web un concurs de selfies de petons que premiarà l’originalitat, la simpatia i el romanticisme dels rubinencs. Els participants han d’enviar les seves autofotos a l’adreça de correu electrònic radiorubi@ajrubi.cat o bé publicar-les a Twitter amb l’etiqueta #petonsrubi fins al 23 d’abril a les 24 h. Totes les imatges es podran veure al web de Ràdio Rubí i les millors optaran a un curs de dues hores d’elaboració de sabons naturals a l’escola Hollywood Estudi i a dues bosses gegants de llaminadures de la botiga Pica-Pica.

Programació especial des de la plaça del Doctor Guardiet
L’emissora local també prepara per a la diada de Sant Jordi una extensa programació especial. Com en anys anteriors, Ràdio Rubí disposarà d’un estudi a la plaça del Doctor Guardiet des d’on emetrà en dues franges horàries: de 10 h a 13 h, hi haurà una edició especial del magazín Rubí al dia, amb tertúlia, connexions en directe, entrevistes i seccions dedicades a la diada del llibre i la rosa; i de 17 h a 19 h, s’emetrà un programa que comptarà amb la participació de diversos col·laboradors de l’emissora, com són els equips de 1up radio team, Desbocats, L’assemblea, Rubí Solidari (Som solidaris), Arubitown i Torre Bassas Crew.

El web de la ràdio també es vestirà de Sant Jordi, amb les imatges que hi facin arribar els rubinencs, notícies i vídeos sobre la jornada. També s’hi publicaran els resultats dels diferents concursos organitzats per l’emissora.