Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Queden places al projecte Finançament a mida de l’Oficina de Serveis a l’Empresa És un projecte d’acompanyament personalitzat a petites i mitjanes empreses que necessiten una estratègia de finançament a curt i llarg termini https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Queden places al projecte Finançament a mida de l’Oficina de Serveis a l’Empresa

És un projecte d’acompanyament personalitzat a petites i mitjanes empreses que necessiten una estratègia de finançament a curt i llarg termini

Jornada de presentació dels cursos de l'OSE (foto: Localpres).
Jornada de presentació dels cursos de l'OSE (foto: Localpres)

El projecte Finançament a mida dirigit a la micro, petita i mitjana empresa de Rubí disposa de places per a empresaris que vulguin ampliar les eines i coneixements per accedir a solucions financeres.

Es tracta d’un servei d’acompanyament d’unes 10 hores de durada. La iniciativa, que forma part del paquet de Projectes de millora de la competitivitat empresarial 2016, planteja diferents fases al participants. El primer pas és l’anàlisi de la situació i necessitats de l’empresa. A partir d’aquesta diagnosi, es passa a la definició de l’estratègia financera a seguir. La informació recollida en aquestes primeres etapes es reuneix en un dossier que es presentarà a l’entitat financera. Una vegada conegudes les diferents possibilitats de finançament a les quals l’empresa pot optar, es procedeix al seu anàlisi comparatiu. Finalment, s’arriba a la fase de negociació de les condicions financeres triades, que comptarà amb l’acompanyament d’un expert de l’OSE.

Les empreses interessades poden formalitzar la seva inscripció adreçant-se a la Masia de Can Serra, situada al carrer Can Serra, 3, trucant el telèfon 93 588 70 00 ext. 1439 o bé enviant un correu electrònic a masm@ajrubi.cat. També poden trobar tota la informació sobre aquestes accions al web www.rubiempresa.net.