Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROURSA registra més de 350 peticions pels 22 pisos de l’IMPSOL L’oficina municipal d’habitatge ha tramitat 359 peticions per optar a un dels 22 pisos de protecció oficial repartits entre el carrer de Lepant i el carrer de Cati Curet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

PROURSA registra més de 350 peticions pels 22 pisos de l’IMPSOL

L’oficina municipal d’habitatge ha tramitat 359 peticions per optar a un dels 22 pisos de protecció oficial repartits entre el carrer de Lepant i el carrer de Cati Curet

Promoció d'habitatge protegit del carrer de Lepant.
Promoció d'habitatge protegit del carrer de Lepant

Fins a 359 peticions s’han registrat a l’oficina municipal d’habitatge, PROURSA, per sol·licitar un dels 22 habitatges que l’Institut Metropolità del Sòl (IMPSOL) té disponibles a Rubí. El termini per presentar les sol·licituds va finalitzar divendres i es tracta d'una promoció de règim de lloguer. La durada del contracte proposat és de tres anys amb opció de compra al final d’aquest també existeix la possibilitat d’ampliar el lloguer a dos anys més a criteri de l’IMPSOL..

Es tracta de 22 habitatges, un d’ells totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 21 d’aquests immobles estan ubicats al carrer de Lepant, a la zona nord, i un al carrer de Cati Curet, a sant Jordi Park.

Per edat, les persones que han sol·licitat, majoritàriament, un habitatge són residents a Rubí d’entre 25 i 34 anys, ja que prop d’un 34% de les peticions corresponen a aquesta franja d’edat. Pel que fa a l’estat civil, més d’un 47% de les peticions estan signades per persones solteres mentre que prop d’un 30% han estat parelles casades les que han tramitat la demanda.

Per zona de residència, la gran part de les gestions tenen a veure amb persones que viuen a la zona 5, és a dir, als barris de Ca n’Oriol, Zona Nord, Ca’n Rosés i el Pinar ja que d’aquí han sorgit més del 41%.