Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 900 infants de totes les escoles de Rubí participen a la 6a Cantata Escolar El recital, que enguany duia per títol “Una escola diferent”, ha aplegat un gran nombre de famílies a l’amfiteatre del parc del Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prop de 900 infants de totes les escoles de Rubí participen a la 6a Cantata Escolar

El recital, que enguany duia per títol “Una escola diferent”, ha aplegat un gran nombre de famílies a l’amfiteatre del parc del Castell

Els infants en plena actuació (foto: Localpres).
Els infants en plena actuació (foto: Localpres)

Un total de 895 alumnes de 4t de primària de totes les escoles públiques i concertades de la ciutat han participat aquest dimarts al matí a la 6a Cantata Escolar, que ha tingut lloc a l’amfiteatre del parc del Castell. Les famílies dels infants han omplert les grades de l’auditori, on també s’han donat cita l’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor d’Educació, Sergi Garcia.

Sota el títol Una escola diferent, els nens i nenes han interpretat un total de vuit cançons de diversos gèneres musicals, que incloïen temes d’Els Pets, Doctor Prats, Joe Cocker i Landry el Rumbero, entre d’altres. El repertori ha estat preparat pel professorat de música dels diferents centres participants, que també s’ha ocupat de narrar la història que ha servit com a fil conductor de l’acte. Com és habitual, l’acompanyament musical ha anat a càrrec d’intèrprets de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

L’alcaldessa ha destacat la Cantata Escolar com “una de les activitats més maques del curs. És emocionant veure infants de totes les escoles de Rubí cantant plegats. L’actuació d’avui és el resultat d’una feina conjunta que ens fa sentir molt orgullosos dels nostres centres educatius”.

La proposta d’organitzar una Cantata escolar va néixer dels professors de música de les escoles de Rubí, que es van inspirar en els moviments Cantània, un projecte d’òpera participativa per a alumnes de primària. Els nens i nenes dels diferents centres participants treballen a les aules un repertori musical que després interpreten en un gran concert conjunt.