Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop d’una trentena d’artistes actuaran aquest dissabte al festival LOS40 Primavera Pop L’accés del públic a l’Escardívol es farà únicament per la part superior del carrer de Joaquim Blume, des del pont del carrer de Cadmo https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prop d’una trentena d’artistes actuaran aquest dissabte al festival LOS40 Primavera Pop

L’accés del públic a l’Escardívol es farà únicament per la part superior del carrer de Joaquim Blume, des del pont del carrer de Cadmo

L'Escardívol ple a l'edició 2019 de LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
L'Escardívol ple a l'edició 2019 de LOS40 Primavera Pop (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

Rubí ho té tot a punt per a la sisena edició de LOS40 Primavera Pop, que se celebrarà aquest dissabte 15 d’abril a l’Escardívol. L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40, reunirà enguany prop d’una trentena d’artistes nacionals i internacionals de gran èxit comercial: Lola Índigo, Sam Ryder, Chanel,  Beret, Emilia, Nil Moliner, Vicco, Álvaro de Luna, Abraham Mateo, Miki Núñez, Marc Seguí, Paula Cendejas, Leo Rizzi, Marlon, Ptazeta, Bombai, Polo Nández, Walls, Depol, Paula Koops, Edu Esteve, Julieta, Mark Eme, Scorpio, Siderland, Lau Gibert i Sexenni.

El concert s’iniciarà a les 20 h però, ja des de les 19 h, el públic podrà gaudir de l’actuació dels DJ de LOS40.

Com és habitual, l’entrada al concert serà gratuïta i no caldrà reserva prèvia. Sí que serà novetat que l’accés del públic es farà per un únic punt: la part superior del carrer de Joaquim Blume, des del pont del carrer de Cadmo, que quedarà tallat al trànsit.

   

Mesures per facilitar la mobilitat

Amb l’objectiu de facilitar al màxim una mobilitat fluïda i segura durant la tarda i la nit del concert, l’Ajuntament ha previst tot un seguit d’actuacions. Pel que fa al transport públic urbà, el servei de les línies de bus L1, L2, L3, L4, L5 i L7 es perllongarà entre les 22 h i les 2 h. Com a conseqüència del tancament de l’Escardívol i del carrer de Cadmo, totes les línies urbanes i interurbanes que passen habitualment per aquesta zona es desviaran i faran parada en altres vies properes ─en el cas de les interurbanes, les parades seran a l’alçada de la Policia Local i de Rubí Forma.

A més, l’Ajuntament implementarà un servei de parada a demanda amb l’objectiu de millorar la seguretat de determinats col·lectius vulnerables. A partir de les 22 h, els autobusos podran efectuar parades intermèdies entre dues parades fixes de l’itinerari d’acord als següents criteris:

  • Podran sol·licitar parades a demanda les dones, persones menors d’edat i les persones amb discapacitat.
  • S’haurà d’avisar al personal de conducció de la necessitat i del lloc on es demani baixar. S’atendrà la baixada del bus però no la pujada.
  • A criteri del conductor o conductora, la parada a demanda es farà en un lloc que compleixi les condicions de seguretat.

Per facilitar la mobilitat interurbana, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei d’anada i tornada a Rubí. Es crearan cinc noves circulacions ascendents (sentit Terrassa) i descendents (sentit Barcelona) per facilitar l’arribada al concert a partir de les 16.36 h. Pel que fa a la tornada, preveient que pugui ser escalonada, es posaran trens en circulació en funció de les necessitats que es detectin.

Per a aquelles persones que, malgrat les mesures aplicades, optin per desplaçar-se en cotxe o altres vehicles privats motoritzats, s’establirà una senyalització d’aparcament recomanat als accessos de la ciutat. Aquesta les dirigirà cap al polígon de la Llana, Can Fatjó i Cova Solera.

D’altra banda, l’Ajuntament recorda que està prohibit l’estacionament a la carretera C-1413. Tal com va passar per Festa Major, hi haurà senyalització provisional reforçant aquesta prohibició i els vehicles que no la respectin seran denunciats per la Policia Local.

   

Assistència sanitària i punt lila

A la zona del concert, hi haurà tres punts d’assistència sanitària, el principal dels quals estarà ubicat al carrer de Terrassa, davant la comissaria de la Policia Nacional. També es disposarà un any més d’un punt lila per informar, prevenir i atendre possibles agressions masclistes. Aquest s’ubicarà just després de l’accés al concert, al costat de l’edifici de l’Escardívol.