Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local i Mossos d’Esquadra posen en marxa el dispositiu Comerç Segur Els dos cossos sumen esforços per prevenir robatoris i furts durant les festes de Nadal, Reis i les Rebaixes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Policia Local i Mossos d’Esquadra posen en marxa el dispositiu Comerç Segur

Els dos cossos sumen esforços per prevenir robatoris i furts durant les festes de Nadal, Reis i les Rebaixes

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra s'uneixen en aquest dispositiu (Foto: Ajuntament/Localpres).
La Policia Local i els Mossos d'Esquadra s'uneixen en aquest dispositiu (Foto: Ajuntament/Localpres)

Policia Local i Mossos d’Esquadra sumen esforços i aquest dilluns han posat en marxa l’operatiu Comerç Segur, conegut com l’operació Grèvol a l’àmbit català. Es tracta d’un dispositiu conjunt que es repeteix des del 2006 i que té per objectiu incrementar la presència d’agents a peu a la via pública i el contacte amb els comerciants. També es planifiquen controls policials en diferents punts de la xarxa viària, sobretot, als accessos a la ciutat i polígons industrials en diferents horaris.

L’objectiu és prevenir un possible augments de furts i robatoris tan a les llars, com als establiments comercials o als magatzems.

Aquest dispositiu ha arrencat aquest dilluns i s’allargarà fins la campanya de rebaixes. El reforç policial es fa en moments de gran afluència als carrers i establiments comercials amb motiu de les compres habituals durant la campanya de Nadal i Reis així com el període de rebaixes. Són moments que la ciutadania porta més diners del que és habitual i els comerços i magatzems acumulen més productes  també.