Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Places disponibles als projectes de millora de la competitivitat de l’Oficina de Serveis a l’Empresa Les accions Quadre de comandament, Finançament a mida i Iniciació a l’exportació mantenen les inscripcions obertes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Places disponibles als projectes de millora de la competitivitat de l’Oficina de Serveis a l’Empresa

Les accions Quadre de comandament, Finançament a mida i Iniciació a l’exportació mantenen les inscripcions obertes

Acte de presentació dels projectes de millora de la competitivitat 2015.
Acte de presentació dels projectes de millora de la competitivitat 2015

Alguns dels projectes de millora de la competitivitat 2015 de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí disposen encara de places vacants. Es tracta de les accions Quadre de comandament, Finançament a mida i Iniciació a l’exportació.

Els projectes de millora de la competitivitat empresarial, impulsats en el marc del Pla de mesures anticrisi, tenen com a objectiu acompanyar les empreses en la millora dels seus recursos mitjançant l’estratègia, la generació de valor diferencial i la innovació a xarxa. L’any passat, un total de 50 companyies locals de diversa envergadura van rebre assessorament en el marc d’aquestes accions.

El projecte Quadre de comandament, que ja suma cinc edicions, està orientat a millorar la competitivitat i la presa de decisions de l’empresa mitjançant sessions personalitzades en què s’ajuda els participants a fer un control d’aquelles variables que intervenen en l’assoliment dels seus objectius. L’acció s’adreça a companyies que volen implantar o millorar el seu quadre de comandament.

Finançament a mida és un projecte pensat per a empreses que volen accedir a finançament bancari o optimitzar la seva tresoreria per tal de ser més competitives. El seu principal objectiu és aconseguir finançament en funció de la capacitat d’endeutament, millorant el poder de negociació amb l’elaboració d’un dossier executiu financer.

Pel que fa al programa Iniciació a l’exportació, dóna assessorament i acompanyament individualitzat a pimes i micropimes de Rubí que volen iniciar-se en l’exportació. Així, se’ls ensenya a dissenyar un pla de promoció internacional que els serveixi de full de ruta per al procés d’internacionalització.

L’OSE també ofereix enguany els projectes Consolidació internacional, Diversificació a l’exportació i Innovem a Rubí, innovem a l’empresa – Xarxa Rubí Empresa. Aquest últim, que es va estrenar amb èxit el 2014, arrencarà el 9 de juliol amb la primera sessió grupal.

Les empreses interessades en els projectes de millora de la competitivitat empresarial 2015 poden formalitzar la seva inscripció adreçant-se a la seu de l’Oficina de Serveis a l’Empresa, a la Masia de Can Serra, trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 1439, o bé enviant un correu electrònic a . La informació detallada sobre cadascuna de les accions es pot consultar al web de Rubiempresa.

Aquestes accions estan subvencionades al 100% per l’Ajuntament de Rubí ─dins el Pla de mesures anticrisi 2015─ i la Diputació de Barcelona.