Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les preinscripcions a l’espai familiar Creixença per al curs 2022-2023 Les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys no escolaritzats poden tramitar la preinscripció a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les preinscripcions a l’espai familiar Creixença per al curs 2022-2023

Les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys no escolaritzats poden tramitar la preinscripció a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí

L’espai familiar Creixença és la Biblioteca Mestre Martí Tauler  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’espai familiar Creixença és la Biblioteca Mestre Martí Tauler (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys no escolaritzats que ho vulguin ja poden formalitzar la inscripció a l’espai familiar Creixença, un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. Creixença està pensat per motivar els nens i nenes a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, amb la supervisió d’una educadora que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies.

Les preinscripcions per a l’espai Creixença es poden realitzar fins al 22 de setembre a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot consultar la normativa d’admissió. La quota mensual és de 60 euros al mes per 5 hores setmanals. El servei començarà el 17 d’octubre i acabarà el 14 de juliol.

Aquest curs, l’espai Creixença disposarà de tres grups:

  • Grup A per a infants de 0 a 1 anys en horari de matí ( dilluns i dimecres)
  • Grup B per a infants de 1 a 3 anys en horari de matí (dimarts i dijous)
  • Grup C per a infants de 1 a 3 anys en horari de tarda (dimarts i dijous)

Per a més informació, les famílies es poden dirigir a l’Escola Bressol Municipal la Bruna al carrer de Calderón de la Barca, 4. Hi poden contactar per correu electrònic o per telèfon al 935 887 706.

Objectius de Desenvolupament sostenible