Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar al Concurs de comparses de Carnaval Els grups que desfilin a la gran rua de Carnaval del 25 de febrer optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 € https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per participar al Concurs de comparses de Carnaval

Els grups que desfilin a la gran rua de Carnaval del 25 de febrer optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 €

La comparsa de l’escola de ball 8 Temps "El Rey León" va ser la guanyadora del concurs de Carnaval de l’any passat (foto: Localpres).
La comparsa de l’escola de ball 8 Temps "El Rey León" va ser la guanyadora del concurs de Carnaval de l’any passat (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha obert el període per inscriure’s al Concurs de comparses de Carnaval, que se celebrarà el proper 25 de febrer en el marc de la tradicional rua. Els grups que competeixin al certamen optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 € respectivament.

Pot participar al concurs qualsevol col·lectiu format per un mínim de cinc persones. El jurat del certamen, integrat per diverses persones vinculades al món de la cultura, puntuarà les comparses segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i els elements complementaris de figuració. Per facilitar la valoració, durant la desfilada del 25 de febrer, els grups participants hauran d’efectuar coreografies o figures en moviment en el punt on estigui situat el jurat.

Les comparses que estiguin interessades a participar al concurs s’hi han d’inscriure fins al 17 de febrer a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Les bases del certamen ja es poden consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

Rua infantil
El diumenge 26 de febrer, en horari matinal, tindrà lloc la tradicional rua infantil. Per participar-hi, només cal comunicar-ho prèviament a les mateixes Oficines d’Atenció a la Ciutadania.

El Carnaval se celebrarà enguany entre el 23 de febrer i l’1 de març.