Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als tallers i cursos de primavera de Rubí Jove L’Espai Jove Torre Bassas torna a posar a disposició dels nois i noies de la ciutat una àmplia varietat d’activitats tutoritzades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als tallers i cursos de primavera de Rubí Jove

L’Espai Jove Torre Bassas torna a posar a disposició dels nois i noies de la ciutat una àmplia varietat d’activitats tutoritzades

La Torre Bassas acaba de celebrar 20 anys d’història (foto: Ajuntament – Lali Puig).
La Torre Bassas acaba de celebrar 20 anys d’història (foto: Ajuntament – Lali Puig)

Les inscripcions per als nous tallers i cursos de primavera de Rubí Jove ja són obertes. Les persones interessades a participar en alguna de les activitats programades a l’Espai Jove Torre Bassas s’hi poden apuntar gratuïtament fins al 12 d’abril o bé després de Setmana Santa, del 22 al 25 d’abril. En el cas dels tallers, només cal emplenar un formulari a www.rubijove.cat i lliurar l’autorització per a menors d’edat, si correspon. Per als cursos, la inscripció s’ha de fer presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.

Els tallers són activitats tutoritzades que permeten als joves descobrir noves experiències i gaudir de les seves aficions alhora que aprenen. Aquest trimestre, els adolescents de 12 a 16 anys podran assistir a tallers de grafiti, il·lustració i còmic, street dance, fotografia, guitarra, boxa, kpop i Fem deures, mentre que els joves de 17 a 29 anys tindran a la seva disposició activitats de fotografia i d’il·lustració i còmic. A més, s’ha programat un taller de teatre obert a nois i noies de 12 a 29 anys.

Pel que fa a la formació, l’Espai Jove Torre Bassas repetirà aquest trimestre el mòdul A del curs de llengua de signes en català, així com les habituals píndoles formatives per a la inserció laboral, en aquest cas dedicades a Com presentar un currículum en una empresa amb la garantia que se’l llegeixin i a Les principals apps d’ofertes de feina i com funcionen.

La programació de primavera de Rubí Jove també inclou altres propostes puntuals, com ara els campionats de videojocs que tindran lloc l’últim divendres de cada mes; el cicle d’activitats relacionades amb una vida saludable La primavera la sang altera, dins el qual està previst un taller de mites sobre la sexualitat (23 de maig); i el servei itinerant d’informació i recollida de suggeriments Rubí Jove als barris.

Tot aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista del Grup Les Rebel, el Consejo de Gamers i l’Espai LGTBI+ del Grup Prisma, i amb serveis d’assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.

Nova web
Pocs dies després de la celebració del 20è aniversari de l’Espai Jove Torre Bassas, Rubí Jove ha estrenat una nova pàgina web més moderna i pràctica, amb una imatge que vol connectar amb el futur d’aquest servei adreçat als i les joves de la ciutat.

A través d’aquesta pàgina es pot accedir a informació sobre activitats, tallers i recursos juvenils però també expressar opinions, fer propostes o gestions com ara reserves de sales o inscripcions. A més, s’hi poden trobar continguts d’interès sobre sexualitat, treball o salut.