Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als nous tallers de l’Espai Jove Torre Bassas En aquesta nova temporada, l’equipament juvenil incorpora diversos serveis d’assessoria i nous tallers d’anglès, realitat augmentada i k-pop https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als nous tallers de l’Espai Jove Torre Bassas

En aquesta nova temporada, l’equipament juvenil incorpora diversos serveis d’assessoria i nous tallers d’anglès, realitat augmentada i k-pop

El break dance és una de les activitats de més tradició a la Torre Bassas (foto: Localpres).
El break dance és una de les activitats de més tradició a la Torre Bassas (foto: Localpres)

Les inscripcions per als nous tallers de l’Espai Jove Torre Bassas es poden realitzar fins al 7 d’octubre a l’equipament juvenil. Aquesta tardor, l’oferta d’activitats tutoritzades s’amplia amb novetats com el taller Atrapa la realitat augmentada, que aprofita l’èxit del videojoc Pokemon Go per aprofundir en les possibilitats d’aquesta tecnologia, o les sessions per practicar l’anglès Songs & movies, learning having fun. A més, es mantenen propostes ja clàssiques com els tallers de break dance, guitarra, fotografia digital i teatre, entre d’altres.

La programació de l’Espai Jove Torre Bassas per a aquesta nova temporada inclou altres activitats, com els Espais Oberts, on els usuaris es poden reunir amb regularitat per compartir experiències i aprendre. Aquest és el cas del club de lectura Caçadors de Llibres, de l’espai de break dance o de la gran novetat d’aquesta tardor: un espai de k-pop en què els joves podran gaudir del ball de moda a Corea del Sud.

L’Espai Jove Torre Bassas també ha programat per als propers mesos exposicions artístiques i divulgatives, jam sessions i jornades especials, com una Castanyada a ritme de hip-hop, un túnel del terror per Halloween o accions per commemorar la Setmana Internacional contra la Violència de Gènere o el Dia dels Drets Humans.

D’altra banda, en aquesta nova temporada es reforcen els serveis d’assessoria. Així, a banda del Punt d’Informació Juvenil, els usuaris tindran a la seva disposició el Punt Jove LGTBI, l’Assessoria del Voluntariat Jove, l’Assessoria d’Immigració i Mobilitat Internacional i l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat del estudis.

Projectes col·laboratius
La nova temporada de l’Espai Jove Torre Bassas arriba amb dues propostes que passen per la implicació dels joves de la ciutat. La primera és la formació d’un cor jove i l’altra és la creació d’un hort a l’equipament juvenil.

Les persones interessades en qualsevol d’aquestes iniciatives ja poden adreçar-se a la Torre Bassas per apuntar-s’hi.

La programació completa de l’equipament es pot consultar al web de Rubí Jove, on també es pot descarregar el formulari per inscriure’s a qualsevol dels tallers.