Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2019-2020 L’Ajuntament tornarà a premiar els valors a través de la iniciativa “En volem cinc!”, que es desenvolupa en col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2019-2020

L’Ajuntament tornarà a premiar els valors a través de la iniciativa “En volem cinc!”, que es desenvolupa en col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de diverses entitats esportives.
Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de diverses entitats esportives

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2019-2020, que organitza amb la col·laboració d’una dotzena d’entitats esportives de la ciutat. Aquest curs, l’alumnat rubinenc podrà tornar a gaudir en horari extraescolar de prop de 15 disciplines ─els infants de primària en el format de Jocs Esportius i l’alumnat de secundària en el marc de les Lligues Esportives per a Joves.

Com en anteriors edicions, el foment de valors tindrà un pes important a totes les competicions. En el marc de la iniciativa En volem 5!, que es desenvolupa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, es tornarà a incentivar els infants i joves perquè tinguin una actitud esportiva i no es preocupin únicament de guanyar partits. Per al regidor d’Esports, Juan López, “és important que aquesta manera de veure l’esport vagi calant entre els infants, les famílies i les pròpies entitats. La pràctica esportiva, especialment en aquestes edats, no es pot deslligar de la diversió i de valors positius com la solidaritat i el respecte”.

Així, una part de la puntuació obtinguda durant la temporada dependrà d’aspectes com el respecte de cada equip cap als tutors/es de joc ─àrbitres─ i les seves decisions, l’actitud pedagògica dels entrenadors o entrenadores, la puntualitat dels equips i l’actitud de la grada, entre d’altres.

Una quinzena d’esports
Aquest curs, l’alumnat de primària podrà gaudir de les següents disciplines: atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, handbol/minihandbol, bàsquet/minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, tennis taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia i voleibol. Pel que fa als joves de secundària, podran participar a les lligues de gimnàstica esportiva, atletisme, escacs, handbol, hoquei línia, tennis taula, bàsquet, patinatge artístic, dansa esportiva, futbol sala i voleibol.

Segons el nombre de persones apuntades, les competicions podran ser en format local o comarcal. En aquest segon cas, es jugaria amb equips de Castellbisbal, Sant Cugat, Terrassa, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell o Matadepera.

Les inscripcions es poden fer durant els mesos de setembre i octubre al propi centre educatiu o a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars, a l’Escardívol, de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els divendres de 9 a 13 h.

Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, el CEB Sant Jordi, l’AEE Regina Carmeli, el CF 25 de Setembre, el Club Esportiu Rubí FS, Maristes Rubí, el CE Olímpic Can Fatjó, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, l’HC Cent Patins, la UE Rubí i la Unió Atlètica Rubí.