Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als casals de Nadal que organitza l’Ajuntament Les activitats infantils tindran lloc a les escoles 25 de Setembre i Teresa Altet entre el 23 de desembre i el 8 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als casals de Nadal que organitza l’Ajuntament

Les activitats infantils tindran lloc a les escoles 25 de Setembre i Teresa Altet entre el 23 de desembre i el 8 de gener

L’Escola 25 de Setembre és un dels centres que acolliran els casals.
L’Escola 25 de Setembre és un dels centres que acolliran els casals

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí ha preparat una nova edició dels casals de Nadal per a infants, que tindran lloc a les escoles 25 de Setembre i Teresa Altet a partir del 23 de desembre. Les famílies interessades han de formalitzar la inscripció abans del 16 de desembre a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Els casals de Nadal són un recurs per a aquells pares i mares que tenen problemes per conciliar les vacances escolars amb la seva feina. L’activitat es realitza un cop acabades les classes, els dies laborables 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, 4, 5, 7 i 8 de gener, en diferents horaris i modalitats. Així, les famílies poden escollir entre franges de matí i/o tarda ─entre les 8 i les 19 h─ i modalitats amb acollida i/o servei de menjador. Els preus oscil·len entre els 40 € i els 160 €, en funció de l’amplitud de l’horari i els serveis sol·licitats.

A cadascun dels casals, els monitors ofereixen un programa d’activitats adaptat a la franja d’edat dels infants inscrits i a l’horari en què es realitza.

Per apuntar-se als casals, cal recollir la corresponent sol·licitud a la consergeria de l’escola on estudien els infants o a qualsevol de les dues OAC ─la del Centre o la de Les Torres─. El full, ja emplenat, s’ha de lliurar en aquestes mateixes oficines fins al 15 de desembre.

L’oferta màxima per cada franja horària i casal és de 50 places, que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada.