Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al Curs d’habilitats comunicatives i gestió del conflicte que organitza el Servei de Mediació El taller, que és gratuït, s’adreça al conjunt de la ciutadania i està inclòs a la programació de tardor de l’Ateneu Municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per al Curs d’habilitats comunicatives i gestió del conflicte que organitza el Servei de Mediació

El taller, que és gratuït, s’adreça al conjunt de la ciutadania i està inclòs a la programació de tardor de l’Ateneu Municipal

El Servei de Mediació Ciutadana és un servei gratuït que atén situacions de conflicte entre dues parts a partir de la intervenció d’un mediador.
El Servei de Mediació Ciutadana és un servei gratuït que atén situacions de conflicte entre dues parts a partir de la intervenció d’un mediador

El Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament de Rubí organitza aquest mes d’octubre un curs gratuït d’habilitats comunicatives i de gestió de conflictes. El taller, que forma part de la programació de tardor de l’Ateneu, s’impartirà tots els dijous entre el 15 d’octubre i el 26 de novembre en aquest equipament municipal.

La comunicació és el vehicle que permet la interacció social entre persones. Per tant, és un acte que impregna i dóna sentit a la nostra quotidianitat personal, professional i comunitària. En aquest marc, però, posar-se d’acord no sempre és senzill, i tot i que d’entrada costi de creure, els conflictes són una meravellosa oportunitat per créixer i madurar, tant individual com col·lectivament. És aquí on les habilitats de comunicació i de gestió del conflicte resulten imprescindibles.

Amb aquest taller, el Servei de Mediació Ciutadana vol formar i promoure la cultura del diàleg entre la ciutadania, sensibilitzant la població sobre la resolució pacífica de conflictes, oferint coneixements envers la comunicació assertiva, la diversitat cultural, el conflicte o les tècniques alternatives, i ampliant, en definitiva, les eines i capacitats de la població en la gestió d’aquestes situacions quotidianes.

La metodologia del curs serà vivencial i participativa, amb continguts basats en l’educació emocional i el reconeixement de les pròpies competències relacionals, que es treballaran amb dinàmiques diverses, com ara jocs de teatre.

Horari i inscripcions
El curs s’iniciarà el 15 d’octubre i finalitzarà el 26 de novembre i es realitzarà els dijous de 19 h a 20.30 h a l’Ateneu Municipal.

Les inscripcions es poden realitzar des d’aquest dimecres a través d’Internet, fent clic en aquest enllaç, o bé de manera presencial al mateix Ateneu.